Silhouette

Silhouette is een van de mooiste eilanden van de Silhouette. Er wonen maar 135 mensen, die verspreid leven over de twee dorpen die het eiland telt; La Passe aan de noordoostkust en Grand Barbe aan de zuidwestkust. Op Silhouette is een schildpaddencrèche gevestigd. Het hele eiland ligt in een beschermd natuurgebied.

Informatie over Silhouette

Beste foto's & tips van Silhouette

'353862' door djmeijst '353862' door djmeijst

SeychellenSilhouette

SeychellenSilhouette

Droombaaien in de...S

djmeijst

De kust van de eilanden bestaat uit prachtige baaien. Het zand is schoon, het water is helder met vele tinten turquoise, ze zijn allemaal leeg ondanks de reputatie van supervakantiebestemming en de baaien zijn gegrensd door fantastische rotsformaties. Di is een baaitje op het Silhouette Island. Op dit eiland is de Seychellen Giant Turtle Conservation Project gevestigd.

'354460' door djmeijst '354460' door djmeijst

SeychellenSilhouette

SeychellenSilhouette

Bevoorrechte gast

djmeijst

OP het eiland Silhouette zijn veel schildpadden. Er wordt ook veel aan gedaan om de schildpaddenstand niet alleen op peil te houden maar ook om uit te breiden. Ondanks hun tamelijk kleine hersenpan hebben de schildpadden dit goed in de gaten en onuitgenodigd komen zo tot ieders vreugde op de barbeque binnendrentelen.

'355506' door djmeijst '355506' door djmeijst

SeychellenSilhouette

SeychellenSilhouette

C o n v e r s a t i

djmeijst

Er zijn er niet zoveel meer maar ze zijn heel groot, ze zijn niet bang, ze gaan niet zo snel en in hun gesprekken nemen ze rustig alle tijd en ze zijn allerliefst maar blijf weg bij hun kaken.

Laat kaart zien