Dakar

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Voettattoo

Dakar,
Senegal


Dit is de laatste keer dat ik die crocs aan heb gehad. De hele dag in de weer geweest en ze lopen ook nog eens niet heel lekker. Bovendien… kijk wat je krijgt na een hele dag in de zon te hebben gelopen. Zeg nou zelf… ziet er toch niet uit!


De voet wordt steeds populairder voor het plaatsen van een tatoeage. Vooral voor de wat kleinere tattoo en wordt daarom veel gekozen door vrouwen. Een tattoo op de voet is goed te verbergen, en voor veel werkgevers daardoor geen enkel (!)probleem. Let er wel op dat tatoeages op de voet sneller kunnen vervagen of uitlopen.

Een tatoeage is nooit pijnloos. Logisch, want de inkt wordt in je huid gebracht met een naald. Een tattoo op je voet staat er echter extra om bekend dat het behoorlijk pijnlijk kan zijn. Dit geldt met name voor de tenen, de wreef en de knobbel aan de zijkant. Omdat het bot hier vrij dicht onder de huid zit, is het erg gevoelig om een tattoo te laten zetten op je voet. (bron: https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/lifestyle/149041-tattoo-op-je-voet.html)