Sao Tome stad

De hoofdstad van de eilanden groep Sao Tomé en Principe is Sao Tomé stad. Een heerlijke kleurrijke stad met een lome en gezellige sfeer. De huizen hebben pastelkleuren, her en der afgebladderd. Het huis van de president ligt in het centrum en is prachtig roze en mag je eigenlijk niet fotograferen. Sommige plekken zijn zeer druk, zoals op de markten. Wissel je dit af met een wandeling langs de rustige boulevard, dan heb je een geweldige combinatie.

Informatie over Sao Tome stad

Beste foto's & tips van Sao Tome stad

'493357' door ejbaaijens '493357' door ejbaaijens

Sao Tome en PrincipeSao Tome stad

Sao Tome en PrincipeSao Tome stad

Shop till you drop

ejbaaijens

In Sao Tomé stad is het op sommige plekken een drukte van jewelste, Er zijn zowel markten buiten en zoals op de foto binnen. Wij vinden het leuk om over markten te struinen. Heel druk aan je ogen en veel geuren en kleuren. Daarna is het ook weer fijn om rustige plekken op te zoeken. De stad ligt aan een brede baai en heeft een lange enigszins vervallen boulevard. Hier was het heerlijk rustig wandelen en met een fantastisch uitzicht.

'504063' door ejbaaijens '504063' door ejbaaijens

Sao Tome en PrincipeSao Tome stad

Sao Tome en PrincipeSao Tome stad

Snoepverkopers

ejbaaijens

De hoofdstad van Sao Tomé is niet zo groot, maar wel lekker druk. Met name in de buurt van de markten is het soms net een mierennest. Midden in de drukte vinden we een vervallen parkje. Beetje viezig, maar wel met enkele bankjes om te zitten. Verschillende mannen kijken stuurs voor zich uit. Wij gaan zitten en genieten even van de relatieve rust. Er komen enkele kinderen die ons snoep willen verkopen. Dat doen we natuurlijk en daarna gaan ze tevreden tegenover ons zitten.

'518958' door ejbaaijens '518958' door ejbaaijens

Sao Tome en PrincipeSao Tome stad

Sao Tome en PrincipeSao Tome stad

Overtuigen

ejbaaijens

In Sao Tomé stad heerst er een relaxte sfeer. Het is rustig langs de boulevard en lekker druk bij de markten. Verkopers proberen klanten met verve te overtuigen. Boven hen proberen de reclame borden mensen in stilte te overtuigen.

Laat kaart zien