Kivumeer

Het Kivumeer is een van de meren in het Grote Merengebied in Afrika. Het ligt in het westen van Kivumeer, op de grens met de Democatische Republiek Congo. Het meer beslaat een oppervlakte van circa 2.700 vierkante kilometer en bevindt zich op 1.460 meter boven zeeniveau.

Informatie over Kivumeer

Beste foto's & tips van Kivumeer

'447946' door ellendroppert '447946' door ellendroppert

RwandaKivumeer

RwandaKivumeer

Mooi plekje bemachtig

ellendroppert

Oh wat zat ze daar toch heerlijk. Alles kon ze overzien op haar plekje. Maar die blanken waren natuurlijk wel heel erg interessant. Aan het einde van onze mountainbiketocht belanden we op dit strandje bij een klein dorpje, heerlijk om daar even bij te komen.

'445229' door Betty '445229' door Betty

RwandaKivumeer

RwandaKivumeer

Geen geld voor een...

Betty

Wat doe je als je geen of weinig geld hebt? Gewoon zelf maken. Hoe handig kunnen kinderen zijn, ongelofelijk wat ze van hout al niet kunnen maken! Zoals deze step incl. stuur en rem wat ook echt werkt!

'1041978' door ejbaaijens '1041978' door ejbaaijens

RwandaKivumeer

RwandaKivumeer

Fan in Karongi

ejbaaijens

We hebben een fan in Karongi. Toen we in Karongi (voorheen Kibuye) aan het Kivu meer waren, hebben we veel gewandeld en de omgeving met de auto verkend. Elke keer als we bij ons eenvoudige maar prachtig gelegen hotel aankwamen, kwam dit mannetje naar ons toe stuiteren. Een brede glimlach, maar toen ik een foto maakte veranderde dit in een enigszins verlegen blik. Wij zijn ook fan van hem geworden.

Laat kaart zien