Limpopo NP

Als je midden in het Krugerpark in Zuid-Afrika de grens oversteekt naar Limpopo NP, kom je (na betaling van een kleine tip) terecht in het rustigere Limpopo National Park. In het park leven meer dan 145 soorten zoogdieren, 500 soorten vogels en circa 100 soorten reptielen amfibieën.

Informatie over Limpopo NP

Beste foto's & tips van Limpopo NP

'515583' door Jelle51 '515583' door Jelle51

MozambiqueLimpopo NP

MozambiqueLimpopo NP

Wat mot je

Jelle51

Een grote groep nijlpaarden komt aan het eind van de dag boven water in de Limpopo rivier om aan land te gaan, even wachten ze tot we voorbij met ons bootje. Het Limpopo park in Mozambique grenst aan het Krugerpark veel van de dieren uit dit park zijn de grens overgestoken, vooral olifanten. Doordat het Limpopo National Park veel minder bekend is zult u met zeer weinig andere toeristen kunnen genieten van de rijke flora en fauna van het gebied.

'393809' door valari '393809' door valari

MozambiqueLimpopo NP

MozambiqueLimpopo NP

Laat jou deur die...v

valari

Steek midden in het Krugerpark de grens over naar Mozambique. Een kleine 'tip' moet je geven om snel de grens over te mogen, maar daarna kom je in het rustige Limpopo NP. Een prachtige natuurcamping (met uitzicht zie foto) ligt op je te wachten. Je komt helemaal tot rust.

'420456' door MaaikeAart '420456' door MaaikeAart

MozambiqueLimpopo NP

MozambiqueLimpopo NP

Gekleurd

MaaikeAart

Vanuit het Kruger park zijn we de grens met Mozambique overgestoken. We hebben overnacht in Machampane Camp. Een tentenkamp in de middle of nowhere. Maar een fantastische plaats. Rondom onze tent verbleef dit mooi gekleurde vogeltje.

Laat kaart zien