Tafraout

In Tafraout aan de voet van de voor-Atlas kan je kasbahs bewonderen, die zijn gehouwen uit zwarte, granieten rotsblokken. De kasbah werd vroeger gebruikt als woning voor het dorpshoofd. Iedere stad bezit wel één. In de omgeving van Tafraout kun je prachtige tochten maken, met de auto of op de fiets. Al zul je dan behoorlijk moeten afzien, omdat de bergen behoorlijk hoog en steil zijn.

Informatie over Tafraout

Beste foto's & tips van Tafraout

'505092' door agrotewal '505092' door agrotewal

MarokkoTafraout

MarokkoTafraout

Tafraout en een...cam

agrotewal

Wanneer je dit ziet wil ik nog maar één ding en dat is de camper inpakken en vertrekken naar Tafraout. Een gedroomde bestemming voor mensen met een kampeermiddel. Op de foto zijn maar een paar campers te zien er staan er wel honderd in de winter, maar er is zoveel plek dat je een ongekend vrij gevoel hebt.

'504761' door agrotewal '504761' door agrotewal

MarokkoTafraout

MarokkoTafraout

Rara wat zit er onder

agrotewal

Soms zie je zulke vreemde dingen op straat dat je wel twee keer kijkt. Dit was al een gedroomde setting, de pasteltinten en dan een man in de juiste kledij. Toen hij ook nog eens een vreemde houding aan nam was ik natuurlijk verkocht!

'504223' door agrotewal '504223' door agrotewal

MarokkoTafraout

MarokkoTafraout

Even lekker zitten

agrotewal

In Tafraout is het goed toeven, mensen zijn gewend aan toeristen en veel minder fel als het gaat om het maken van foto's. Zo had deze man wel gezien dat ik met een camera liep, maar hij liet me gewoon mijn gang gaan.

Laat kaart zien