Mount Hombori

De hoge zandsteenkliffen van Bandiagara zijn een keten met aan het einde de indrukwekkende Mount Hombori. Deze wordt gezien als een belangrijke archeologische plaats met inmiddels onbewoonde grotten. Hombori ligt in het oostelijk centrale deel van Mount Hombori.

Informatie over Mount Hombori

Beste foto's & tips van Mount Hombori

'507183' door travelbag '507183' door travelbag

MaliMount Hombori

MaliMount Hombori

De hand van Fatima

travelbag

De hand van Fatima, of de vijf vingers, zoals het ook wel genoemd wordt. Het duikt in eens op in het landschap. Het ligt in de buurt van Homburi en is een bezoek waard. Een mooi landschap in het droge Mali. Je kunt er wat wandelen en Mount Homburi dat er niet ver vanaf ligt, kun je beklimmen.

'501895' door afrika '501895' door afrika

MaliMount Hombori

MaliMount Hombori

Op weg

afrika

Ik hoefde niet doorlopend aanwezig te zijn op het vrijwilligersproject in Sanouna, dus reisde ook door het land. Zo te zien was deze man met zijn ezelwagen en houtvoorraad op weg. Waar naar toe en met welk doel? Waarschijnlijk naar een markt om het hout te verkopen.

'511721' door travelbag '511721' door travelbag

MaliMount Hombori

MaliMount Hombori

In de buurt van de...

travelbag

De hand van Fatima ligt in de buurt van Hombori en op de weg van Mopti naar Gao. Het is een schitterend gebied en goed geschikt om wandelingen te maken. De hitte moet je even voor lief nemen, want het is de moeite waard. Graag even openen

Laat kaart zien