Liwonde NP image

Liwonde NP


Beste reistijd

Liwonde NP
Malawi
Jozef13

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Liwonde NP

Het weer in Liwonde, Malawi

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Liwonde, Malawi te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Liwonde, Malawi? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Liwonde, Malawi

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Liwonde, Malawi:De beste voor Liwonde, Malawi is mei t/m augustus. Liwonde, Malawi ontdek je het beste in de koelere wintermaanden mei tot augustus. Voor het nijlpaardspotten en het volgen van ander groot wild ben je beter af aan het einde van het droge seizoen. Maar pas op: met de hoge temperaturen en een sterke UV-straling loop je tijdens deze maanden – juli en augustus – een grote kans om pijnlijk rood, in plaats van stralend bruin thuis te komen. Het regenseizoen duurt van november t/m maart.