West Madagaskar beste reistijd

Het weer in West West Madagaskar

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor West West Madagaskar te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in West West Madagaskar? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor West West Madagaskar

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in West West MadagaskarReisadvies
Voor West West Madagaskar geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
29 maart Herdenkingsdag, 26 juni Onafhankelijkheidsdag, 30 december Dag van de Republiek

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over West Madagaskar

Beste foto's & tips van West Madagaskar

'206878' door leonvanmaenen '206878' door leonvanmaenen

MadagaskarWest Madagaskar

MadagaskarWest Madagaskar

In de spits van Ifaty

leonvanmaenen

Aan het eind van de werkdag is het aan het strand van Ifaty een drukte van belang. Voor de verkoopbranche zit het erop en alle sales representatives wandelen met hun niet verkochte gadgets langs de Straat van Mozambique naar huis. Geen nood voor het potentiële omzetverlies. Morgen is er een nieuwe dag. Dan gaan ze met zijn allen weer het hardselling traject in.

'446780' door antwan '446780' door antwan

MadagaskarWest Madagaskar

MadagaskarWest Madagaskar

Tussen de Baobab's

antwan

Het westen van Madagaskar, en dan vooral de omgeving van Morondava, staat bekend om zijn Baobab's. Duizenden baobab's staan er overal verspreid in het landschap en in de dorpjes. Prachtig om een paar foto's te maken als tijdens de late namiddag de kinderen ook even nog komen kijken naar deze vreemde blanke man met zijn camera.

'552605' door Lyske1980 '552605' door Lyske1980

MadagaskarWest Madagaskar

MadagaskarWest Madagaskar

Belo-sur-Mer

Lyske1980

Na een vermoeiende boottocht kwam ik na drie dagen eindelijk aan op de gewenste bestemming: Belo-Sur-Mer. Dit kleine kustplaatsje is leuk om te bezoeken: het water is er heerlijk helder blauw (er zwemmen wordt echter niet aangeraden: de bevolking doet hier haar behoefte :-)) en je vindt er authentieke houten/rieten huisjes en vissersboten. De mensen vond ik er ook heel vriendelijk.

Laat kaart zien