Noord Madagaskar

Een paar van de mooiste highlights van het noorden van Noord Madagaskar zijn het Parc National de Marojejy, Ile aux Nattes en Nosy Be. Het hoogste punt van het eiland, de Maromokotro, ligt ook in het noorden. Deze berg heeft een hoogte van 2.876 meter.

Informatie over Noord Madagaskar

Beste foto's & tips van Noord Madagaskar

'279596' door Angelfish '279596' door Angelfish

MadagaskarNoord Madagaskar

MadagaskarNoord Madagaskar

Malagassi jongen met.

Angelfish

Een Malagassi jongen speelt op het strand. Zijn gezicht net nat gemaakt hebbend, duwt hij plotseling zijn hele koppie in het zand en lacht daarna hard om mijn verbazing!

'536050' door Lemurgirl '536050' door Lemurgirl

MadagaskarNoord Madagaskar

MadagaskarNoord Madagaskar

Blauw!!

Lemurgirl

Onderweg van Sahamalaza naar Ankify met de boot moest er even getankt worden. De schipper legde aan bij twee bounty-eilandjes die door een zandbank aan elkaar verbonden werden (helaas weet ik niet meer hoe ze heten... :-( ...). Een aantal locals zijn onderweg van het ene naar het andere eiland. Het water was helder, de lucht strakblauw. We zagen zelfs een grote schildpad zwemmen. Uiteraard zijn we zelf ook even de zee ingedoken. Jammer genoeg was de schipper te snel weer terug... Genomen vanaf een deinende boot ;-). Inmiddels ben ik er achter waar de foto is gemaakt: Nosy Iranja.

'517859' door travelbag '517859' door travelbag

MadagaskarNoord Madagaskar

MadagaskarNoord Madagaskar

Vol kleur

travelbag

In Madagaskar vind je veel verschillende soorten lemuren maar ook de kameleons. Je spot er grote maar ook hele kleintjes die wij vaak over het hoofd zien. Een lokale gids ziet ze vaak al van verre. Om hier af en toe een gids te nemen is wel een aanrader. Zonder gids zie je veel minder.

Laat kaart zien