Teyateyaneng

Teyateyaneng, meestal TY genoemd, is de hoofdstad van het district Berea. De stad ligt in het noordwesten van het land, niet ver van de nationale hoofdstad Maseru. Er wonen ongeveer 22.000 inwoners in Teyateyaneng. In de buurt vind je een aantal rotsschilderingen van de San (Bosjesmannen).

Informatie over Teyateyaneng

Beste foto's & tips van Teyateyaneng

'186860' door Tsjikatilo '186860' door Tsjikatilo

LesothoTeyateyaneng

LesothoTeyateyaneng

Dikke pret

Tsjikatilo

Een fototoestel tevoorschijn toveren tijdens de pauze bij een school zorgde voor een boel lol en zoals jullie zien leverde het ook erg enthousiaste reacties op..... een beetje teveel zelfs. De hele school liep leeg om op de foto gezet te worden en de leerkrachten lukte het niet meer om de leerlingen in bedwang te houden. De directeur verzocht ons op een gegeven moment dan ook vriendelijk of we als-je-blieft door wilden lopen. Hier hebben we natuurlijk gehoor aan gegeven en onder begeleiding van luid gejuich en gejoel hebben we de aftocht geblazen . Ik moet zeggen dat het de eerste keer in mijn leven was dat ik van school ben gestuurd....en eigenlijk voelde dat stiekem best goed ;-)

'182861' door Tsjikatilo '182861' door Tsjikatilo

LesothoTeyateyaneng

LesothoTeyateyaneng

Just me please

Tsjikatilo

Tsja...eigenlijk wilde deze jongen heeeeeeeel graag alleen op de foto. Maar met hem nog zeker een stuk of 200 andere schoolgenootjes ook en waar de camera ging gingen die met z'n allen ook heen, dus alleen op de foto werd een lastige opdracht. Dat heeft de jongen zelf ook gemerkt trouwens. Aan alle kanten werden er gezichten, handen en ik heb zelf een keer een voet voorbij zien komen voor zijn gezicht gegooid, maar hij bleef lachen en duwde alles 1 voor 1 rustig weg. Dit is het beste resultaat...misschien niet helemaal alleen, maar meneer was dik tevreden :-)

'176062' door Tsjikatilo '176062' door Tsjikatilo

LesothoTeyateyaneng

LesothoTeyateyaneng

Vrouw met bril

Tsjikatilo

of had ik beter als titel "bril met vrouw" kunnen kiezen? De bril viel in ieder geval erg op in het donkere winkeltje waar ze zat. Ik mocht een foto van haar maken en bij het terugkijken barstte ze in lachen uit...." die brilllllll" . Uit de gebaren begreep ik dat ze haar bril om te gillen vond.... Een vrouw met humor. Heerlijk!

Laat kaart zien