Lake Nakuru

De wateren van het Lake Nakuru wordt aan de ene kant gekenmerkt door abrupte hellingen, met aan de andere kant een kustlijn waarvan de kleur soms wordt bepaald door massa’s flamingo’s en pelikanen. Het is ook de thuishaven voor dieren als leeuwen, luipaarden, de bedreigde Roschild giraffen, zebra’s en de gevlekte neushoorns.

Informatie over Lake Nakuru

Beste foto's & tips van Lake Nakuru

'460265' door Karindewolf '460265' door Karindewolf

KeniaLake Nakuru

KeniaLake Nakuru

Drie op een rij!

Karindewolf

Drie op een rij...wat kan ik er meer van zeggen . Ik hoef niet de uitleg te doen van de witte en zwarte neushoorn... die is hier al dikwijls verteld. Ik zelf heb er heel lang over gedaan eer ik de juiste uitleg kreeg maar ondertussen weet ik ze te herkennen... Dit zijn drie witte neushoorns!

'489343' door vulture1960 '489343' door vulture1960

KeniaLake Nakuru

KeniaLake Nakuru

Buffel + Ossenpikkers

vulture1960

We kwamen veel buffels tegen tijdens onze gamedrive. In grote groepen maar soms ook alleen. Nou ja alleen. 3 ossenpikkers en 2 witte reigers had hij als gezelschap!

'489795' door vulture1960 '489795' door vulture1960

KeniaLake Nakuru

KeniaLake Nakuru

Pelikanen panorama

vulture1960

Mooie gamedrive gehad bij Lake Nakuru. Veel vogels, flamingo's en pelikanen gezien. ook de nodige bokken. Er zat een hele grote groep pelikanen bij elkaar. Mooi om te zien hoe ze vissen een stuk of 10 pelikanen gaan synchroon met hun snavel onderwater om vis te vangen. Leuk om te zien! Boven op de berg heerlijk gepicknickt met een prachtig uitzicht op het meer!

Laat kaart zien