Lower River

Lower River is een van de vijf divisies van Lower River, gelegen in het centraal-westen van het land. In het zuiden wordt Lower River begrensd door buurland Senegal. De divisie heeft verder grenzen met drie andere divisies van Lower River: North Bank, Central River en Western. Mansa Konko is de hoofdplaats van Lower River.

Informatie over Lower River

Beste foto's & tips van Lower River

'164660' door pdanielse '164660' door pdanielse

GambiaLower River

GambiaLower River

Dolfijnen in de Gambi

pdanielse

In de Gambia rivier zwemmen ook dolfijnen. Maar het is wel zoeken, deze vonden we uiteindelijk na een uurtje of wat zwerven over de rivier. Het zijn zwarte dolfijnen die opeens in verte boven water kwamen. Helaas kon ik ze niet dichterbij fotagraferen, maar ze horen wel bij mijn Gambia trip foto's

'485099' door dorie '485099' door dorie

GambiaLower River

GambiaLower River

Verlegen

dorie

We moesten wachten lang wachten in Barra, voordat we met de veerboot van Barra naar Banjul konden varen. Om de tijd te doden maakten we foto`s van de omgeving. Dit meisje was samen met haar moeder ook aan het wachten. Moeder wilde graag een foto van haar dochter, heel verlegen en rustig poseerde ze.

'515035' door Leeu '515035' door Leeu

GambiaLower River

GambiaLower River

Grote snavel!

Leeu

De Blue-breasted Kingfisher is 25 cm groot maar heeft relatief een grote snavel die heel herkenbaar is omdat de bovenkant rood is en de onderkant zwart, naast de blauwe borst. Ze houden zich op bij water en in vlucht zijn ze adembenemend mooi.

Laat kaart zien