Kotu

Kotu is een klein badplaatsje vlakbij Serrekunda, in het westen van Kotu. Het prachtige strand van Kotu, Kombo Beach, is vooral in trek onder de lokale bevolking. In de buurt vind je een markt en gezellige restaurantjes en cafeetjes. In het achterland van Kotu kun je prima wandelen door de groene rijstvelden en de jungle met de vele verschillende soorten vogels.

Informatie over Kotu

Beste foto's & tips van Kotu

'490414' door harfra '490414' door harfra

GambiaKotu

GambiaKotu

Kotu Beach

harfra

Kotu Beach aan het einde van een zonovergoten dag. Alle toeristen en zonaanbidders zijn richting hun hotelkamer om zich klaar te maken voor de avond. Tijd voor de locals om even lekker uit te waaien op het rustige strand of om even een balletje te trappen met wat vrienden.

'524492' door Leeu '524492' door Leeu

GambiaKotu

GambiaKotu

Grote gele ogen!

Leeu

De Senegal Thick-knee (Senegalese Griel) is 38 cm groot en is de Griel die je het meeste zult zien in Gambia. Opvallend zijn de grote gele ogen. Verder zijn ze zandkleurig met wat donker gekleurde strepen. De borst is bruin. De snavel is geel met een zwarte punt en de poten zijn ook geel.

'514456' door TicoTica '514456' door TicoTica

GambiaKotu

GambiaKotu

Dromerig

TicoTica

Afgelopen November ben ik weer voor mijn werk naar Gambia geweest. De eerste dag hadden we vrij en konden we genieten van een dagje aan het strand. Deze dame stond op het strand van Kotu een beetje dromerig voor zich uit te kijken, toen ik haar vanaf mijn strandbedje op de gevoelige plaat heb vastgelegd.

Laat kaart zien