Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh is een van de bekendste badplaatsen van het land. Het ligt in het uiterste zuiden van het schiereiland Sinaï aan de Rode Zee. De kalme en heldere wateren van de Rode Zee maken het een populaire duikbestemming. Duiken kan uitstekend in het nabijgelegen Ras Mohammed National Park.

Informatie over Sharm el Sheikh

Beste foto's & tips van Sharm el Sheikh

'444267' door nita92 '444267' door nita92

EgypteSharm el Sheikh

EgypteSharm el Sheikh

Door een roze bril

nita92

De laatste dagen van mijn rondreis door Egypte, uitrusten aan het strand van Sharm el Sheik. Aan het einde van de pier kun je het water in plonsen, snorkeltje op en kijken maar naar het kleurrijke onderwaterleven. Het jongetje kwam voor mij op het juiste moment het beeld in lopen. Heerlijk om zo op reis te zijn, alles even vergeten en puur genieten van het moment.

'485273' door robgreeve '485273' door robgreeve

EgypteSharm el Sheikh

EgypteSharm el Sheikh

Verlegen

robgreeve

Tijdens een jeep safari in de Sinai woestijn kwamen we Bedoienen tegen in een kleine nederzetting. Daar heb ik deze foto genomen van een verlegen meisje. Naast het bezoek aan de Bedoienen hebben we een kamelen tocht gemaakt en sloten af met snorkelen in de "The bleu hole" in het plaatje Dahan. Een veelzijdige excursie die de moeite waard is.

'462030' door walterstoffers '462030' door walterstoffers

EgypteSharm el Sheikh

EgypteSharm el Sheikh

Parkeerplaats voor...

walterstoffers

De rode zee is echt een must voor het snorkelen en duiken en daar heb je een verblijf in Sharm el Sheik wel voor over, dit is een mooi straatbeeld, een parkeerplaats voor kamelen.......

Laat kaart zien