Aswan beste reistijd

Het weer in Aswan

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Aswan te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Aswan? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Aswan

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 
De gemiddelde temperatuur en neerslag in Aswan:

 

Reisadvies

 

 

Voor Aswan geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
21 maart Sham al-Naseem, 21 maart Leylet en-Nuktah, 17 juni Dag van Suez, 23 december Dag van de Overwinning.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

 

 

Informatie over Aswan

Beste foto's & tips van Aswan

'163753' door jabron '163753' door jabron

EgypteAswan

EgypteAswan

Feloeka op de Nijl

jabron

Op de Nijl bij Aswan vaaren veel feloeka's zoals deze bij avondlicht.

'135546' door Splint '135546' door Splint

EgypteAswan

EgypteAswan

Grote oren

Splint

Deze jongen met zijn vrolijke snoet viel op door zijn grote oren in de straten van Aswan> je kunt aan zijn donkere kleur en zijn krullen zien dat hij Nubisch is. In het zuiden van Egypte wonen ze vooral.

'457493' door Karindewolf '457493' door Karindewolf

EgypteAswan

EgypteAswan

Deuren!

Karindewolf

IK las daarstraks dat er mensen zijn die deuren leuk vinden . In Egypte zag ik verschillende leuke deuren en heb er van een paar een foto genomen! Hopelijk doe ik er enkele mensen plezier mee!

Laat kaart zien