hoofdfoto

Abonneevoordelen Columbus Travel

Malou van Breevoort

Abonneevoordelen Columbus Travel

Als Columbus-abonnee heb je je abonnementskosten er in no time uit! Pak hier je voordeel, of je nu een gratis upgrade van je hotelkamer wilt hebben, met korting een camper of caravan wilt boeken, of van exclusieve winacties gebruikt wilt maken.

Korting op camper of caravan van Paulcamper

50% KORTING OP EEN CAMPER OF CARAVAN VAN PAULCAMPER

Als Columbus-abonnee krijg je maar liefst € 50 korting bij PaulCamper, Europa’s grootste online campersharingplatform. Ga naar paulcamper.nl, huur een camper of caravan ter waarde van € 350 of meer. Gebruik de voordeelcode ROADTRIPMETPAUL om je korting te verzilveren. De code is geldig t/m 31 oktober 2021.


Gratis lidmaatschap op Bidroom Plus

TOEGANG TOT BIDROOM PLUS VOOR GRATIS HOTELUPGRADES

Als Columbus-abonnee heb je recht op een gratis jaarlidmaatschap op Bidroom Plus, de ledenclub van online reisplatform Bidroom. Vergeleken met andere online reisplatforms biedt Bidroom tarieven voor hotels die tot wel 25% voordeliger zijn. Als Bidroom Plus-lid geniet je van gratis kamerupgrades en kortingen op o.a. autoverhuur en sightseeing. Maak hier een Bidroom Plus-account aan en gebruik de code BIDROOMFRIEND. De code is geldig t/m 31 oktober 2021.


korting in de webshop van Columbus Travel

GEEN VERZENDKOSTEN IN ONZE WEBSHOP

Gratis verzending op alle producten in onze webshop. Met diverse reisinspiratieboeken, specials, digitale travel guides, edities en meer ... Leuk voor jezelf of als cadeau! Kijk voor het volledige aanbod op columbustravel.nl/shop en gebruik voordeelcode COLSHOP3110. Deze code is geldig t/m 31 oktober 2021 en kan eenmalig per klant worden gebruikt voor verzending binnen Nederland.


Win een Rolltop Backpack van GOT BAG

EXCLUSIEVE WINACTIES

Elke maand verloten we fantastische prijzen onder onze abonnees. Dit keer kun je een de Rolltop Backpack van GOT BAG ter waarde van € 149 winnen. De Rolltop is de eerste rugzak ter wereld die gemaakt is van hergebruikt oceaanplastic. Het plastic dat nodig is (tot wel 5 kg per tas) wordt met eigen handen uit de oceaan gevist door het team van GOT BAG. De milieuvriendelijke rugzak heeft een groot formaat en is flexibel in gebruik. GRATIS TOEGANG TOT HET ONLINE ARCHIEF VAN COLUMBUS

Wist je dat veel reisreportages uit eerdere edities van Columbus Travel online beschikbaar zijn? Als abonnee krijg je daarmee overal ter wereld toegang tot prachtige reisverhalen en reisinformatie over je favoriete bestemmingen. Deze dienst is direct te gebruiken na een eenmalige registratie met je abonneenummer. Bekijk alle reisreportages uit het archief van Columbus TravelGebruik je abonneenummer om in te loggen.


Wijzigingen en tekstfouten voorbehouden. Ondervind je problemen met een voordeelcode, neem dan contact op met info@columbusmagazine.nl alvorens te boeken. Houd deze pagina in de gaten voor actuele codes!