hoofdfoto

Pak je VOORDEEL als abonnee!

Malou van Breevoort

Pak je VOORDEEL als abonnee!

Als Columbus-abonnee heb je je abonnementskosten er in no time uit! Een auto huren of kans maken op exclusieve prijzen? Pak hier je voordeel!Columbus reisreportage

 

COLUMBUS REISREPORTAGES

Wist je dat veel reisreportages uit eerdere edities van Columbus Travel online beschikbaar zijn? Als abonnee krijg je daarmee overal ter wereld toegang tot prachtige reisverhalen en reisinformatie over je favoriete bestemmingen. Deze dienst is direct te gebruiken na een eenmalige registratie met je abonneenummer.
Klik hier om te lezen en gebruik je abonneenummer om in te loggen.
 

 

COLUMBUS WEBSHOPColumbus edities

Gratis verzending op alle producten in je winkelmandje. In onze webshop vind je o.a. diverse Columbus reisinspiratieboeken, specials, digitale travel guides, vorige edities en meer … Leuk voor jezelf en als cadeau!
Klik hier om te bestellen en gebruik de voordeelcode COLSHOP2506. Deze code is geldig t/m 25 juni 2021 en eenmalig per klant te gebruiken.
 


AUTOHUUR € 25 KORTINGSunny Cars - Jacob Pfeiffer

€ 25 korting op autohuur bij Sunny Cars, speciaal voor alle Columbus-abonnees. De voordeelcode is geldig op boekingen die t/m 30 juni 2021 worden gemaakt. De pick-up van de huurauto is mogelijk t/m 31 oktober 2021.
Klik hier om te boeken en gebruik de voordeelcode SCCLM2010.*
 

EXCLUSIEVE WINACTIES

Aspen 4 van ColemanElke maand verloten we fantastische prijzen onder onze abonnees. Dit keer is dat de outdoorjas van Cortazu. Deze prijswinnende outdoorjas van het innovatieve Amsterdamse kledingmerk Cortazu is perfect voor de herfst en winter. Gemaakt van goed ademend, waterafstotend materiaal en te dragen als onderlaag of als zelfstandig jack. Voor elke verkochte jas wordt 62 m² aan land aan de voet van de Kilimanjaro vergroend, dus je draagt ook nog een steentje bij aan een duurzamere wereld.
Klik hier om deel te nemen en vul je abonneenummer in.

* Bij alle boekingen wordt (achteraf) gecontroleerd of je Columbus-abonnee bent.
Wijzigingen en tekstfouten voorbehouden. Ondervind je problemen met een voordeelcode, neem dan contact op met info@columbusmagazine.nl alvorens te boeken. Houd deze pagina in de gaten voor actuele codes!