hoofdfoto
Malou van Breevoort

Abonneevoordelen Columbus Travel

Als Columbus-abonnee heb je je abonnementskosten er in no time uit! Pak hier je voordeel, of je nu een gratis upgrade van je hotelkamer wilt hebben, met korting een camper of caravan wilt boeken, of van exclusieve winacties gebruikt wilt maken.

NOG GEEN COLUMBUS-ABONNEE? Kijk dan snel in de shop naar onze actuele aanbiedingen en profiteer direct van alle abonneevoordelen!

Korting op alle boeken in de webshop van Columbus Travel

15% korting op Camping BuitenLand

De korting is van toepassing op verblijfkosten voor een (solo-)kampeerplek of ingerichte Belltent en geldig tijdens de midweken van 16 mei tot 23 september 2022 m.u.v. de zomervakantie. Jouw voordeelcode: columbusinbuitenland. De code is geldig t/m 1 juni 2022.

 


15% korting op Floortjes Winkel Nukuhiva

Met Nukuhiva laat Floortje Dessing zien dat eerlijke en duurzame kleding ook fashionable is. De korting is geldig op de volledige dames- en herencollectie in de winkel te Utrecht. Jouw voordeelcode: floortjeincolumbus. De code is geldig t/m 1 juni 2022.

 


Korting op camper of caravan van Paulcamper

Boek jouw Goboony camper met korting

Heb jij altijd al eens een roadtrip willen maken met een camper? Ervaar met Goboony je ultieme campervakantie. Bekijk het grootste aanbod campers van Nederland. Vind je droomcamper gewoon bij jou in de buurt en huur direct van de eigenaar. Als Columbus-abonnee boek je nu je Goboony camper met € 35 korting. Gebruik de code COLUM-ABO35. De code is geldig t/m 1 juni 2022.

 

 


Gratis lidmaatschap op Bidroom Plus

Gratis digitale edities van Columbus Travel

Speciaal voor abonnees is Columbus Travel vanaf nu ook digitaal beschikbaar in onze Columbus-app. Je kunt elke nieuwe editie én de  volledige jaargang 2021 nalezen. Activeer nu gratis je account! Ga naar columbustravel.nl/activeer

 

 


Korting op alle boeken in de webshop van Columbus Travel
Winacties met exclusieve prijzen

Deze editie verloten we de 360 Grill CV van Campingaz. Deze veelzijdige tafelgrill kan zowel tijdens een outdoor avontuur als op het balkon of in de tuin worden gebruikt. De bakplaat is van gegoten aluminium en heeft een antiaanbaklaag. Doe mee via columbustravel.nl/win


 

Gratis lidmaatschap op Bidroom Plus

Toegang tot Bidroom Plus voor gratis hotelupgrades

Als Columbus-abonnee heb je recht op een gratis jaarlidmaatschap op Bidroom Plus, de ledenclub van online reisplatform Bidroom. Vergeleken met andere online reisplatforms biedt Bidroom tarieven voor hotels die tot wel 25% voordeliger zijn. Als Bidroom Plus-lid geniet je van gratis kamerupgrades en kortingen op o.a. autoverhuur en sightseeing. Maak hier een Bidroom Plus-account aan en gebruik de code BIDROOMFRIEND. De code is geldig t/m 1 juni 2022.


Wijzigingen en tekstfouten voorbehouden. Ondervind je problemen met een voordeelcode, neem dan contact op met info@columbusmagazine.nl alvorens te boeken. Houd deze pagina in de gaten voor actuele codes!