thierry

profiel thierry

Naam

thierry buné

Reviews

0

Foto's & tips

58

Blogs

0

Lid sinds

14 september 2007

 

2 reactie(s) bij "thierry"

  • profile image comment

    Wow! JE hebt als heel wat landen bezocht!! Indrukwekkend! Ik zou je graag een niet zo simpele vraag stellen, zou je mij je toptien willen doorsturen? Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2012-04-22 11:27:14
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 16:55:31

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (58)

'463303' door thierry '463303' door thierry

Colombia

Colombia

Duiken

thierry

Duiken is redelijk goedkoop in Colombia. In Cartagena, Santa Marta en Taganga kun je voordelig uit zijn. Ik vond de beste aanbiedingen in Taganga. Vraag bij de scholen wel goed door naar de mogelijkheden. Mijn eigen ervaringen waren niet echt positief, er werd geen aandacht besteed aan mindere duikers die daardoor flink tegen het koraal knalden. Bij een andere school werd een reiziger bij zijn eerste duik ooit tot op 30 meter gebracht. De school met de beste reputatie staat ook op de Padi Site als resort. Zij krijgen dit jaar nieuwe en snellere boten waardoor ook haai duiken mogelijk zal worden. De eigenaar, een Duitser, is Paddy coordinator voor Colombia. Deze school is iets duurder dan de rest. Als ik mij niet vergis heet de school Poseidon.

'465331' door thierry '465331' door thierry

Argentinië

Argentinië

Stempel van ushuaia

thierry

in ushuaia kun je een stempel halen voor in je paspoort. Er zijn verschillende lokaties die je paspoort stempelen, en zoals bleek ook verschillende stempels. Ga NIET naar het postkantoor, de stempel die je daar krijgt is te vergelijken met een speelgoed stempel van peuters (herinner je je nog het spelen met stempels op de peuter en kleuterschool? Sterretjes, visjes?) De stempel neemt een halve pagina in beslag en is oerlelijk (spijt zal je ten deel vallen) Beter zijn de stempels die bij de pinguineilanden worden gegeven, bij toeristeninfo en bij de gevangenis.

'465283' door thierry '465283' door thierry

Guatemala

Guatemala

Geld pinnen

thierry

Geld pinnen in Guatemala en Honduras kan voor reizigers met Maestro kaarten vrij moeilijk zijn, Het merendeel van de banken accepteerd deze kaart nl niet. Indien mogelijk probeer dan in NL ook een VISA kaart te regelen, omdat meer banken bij het Visa Electron netwerk zijn aangesloten. In stadjes als Rio Dulce in Guatemala werd, toen ik er was, nergens maestro geaccepteerd, waardoor je dollars of euros zult moeten wisselen.