jerry

profiel jerry

Naam

jerry krijn

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

06 februari 2008

 

1 reactie(s) bij "jerry"

  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-05 10:45:41

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'28658' door jerry '28658' door jerry

IndiaKashmir

IndiaKashmir

Bushalte Leh

jerry

Wachten op de bus naar een bijeenkomst van de Dalai Lama. Deze vrouwen hadden al twee dagen met bussen gereisd om naar de bijeenkomst in Leh te komen. Ze kwamen uit het noordelijkste deel van Kasmir (tegen de Tibetaanse grens) en woonden op ca 5400 meter hoogte in tenten.

'28630' door jerry '28630' door jerry

IndiaKashmir

IndiaKashmir

Lekke band in de...Hi

jerry

Op 4200 meter hoogte een lekke band krijgen met de gehuurde Royal Enfield is al een avontuur op zichzelf. Je rijd al uren in de middle of nowhere over een slechte weg en dan gebeurd het....................lekke achterband. Al uren niemand gezien en toch binnen vijf minuten duiken er uit het niets mensen op die je gelijk helpen.

'28617' door jerry '28617' door jerry

IndiaKashmir

IndiaKashmir

Kapper in Kargil

jerry

Kapperszaak in Kargil. Deze stad ligt op 3500 meter hoogte en ligt op de route naar de hoofdstad van Kashmir, Leh. Deze route met een gehuurde Royal Enfield motorfiets rijden kan slechts 3 maanden per jaar omdat de rest van het jaar sneeuw en ijs de route onbegaanbaar maken.