hsnijders

profiel hsnijders

Naam

Henry Snijders

Reviews

0

Foto's & tips

41

Blogs

0

Lid sinds

11 oktober 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

Rome

Over mij

Dagelijks verkeer ik veel in een virtuele (software) wereld en ik vind het prettig om mezelf door fotografie te dwingen om mijn ogen te gebruiken en te zien hoe mooi de werkelijkheid is.

Mijn Motto

'Reizen is het zien wat er in de wereld te koop is en te beseffen wat je hebt..'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D90

 

6 reactie(s) bij "hsnijders"

 • profile image comment

  Door: woutercello Geplaatst op 19 januari 2013 17:22 uur Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2013-01-19 17:33:19
 • profile image comment

  Hi Henry, dank voor reactie op de foto van de Antelope Canyon. Het was de Upper Canyon en dit punt lag al vrij snel na de ingang. Ik had alleen de 17-40 mm lens meegenomen uitgaande van de kleine ruimte waar je in bent. Ik heb nog even teruggekeken, de foto is gemaakt op de 40 mm stand dus maximaal ingezoomd. De suggestie wordt gewekt dat het een fish eye opname is, maar dat is te danken aan de wijze waarop de rotsen gevormd zijn. Ik ga ook eens jouw foto's bekijken. Zie dat daar ook Yellowstone tussenstaat. Daar ben ik in januari een week geweest voor winterfotografie. Koud maar fantastisch!

  Door Marvett • geplaatst op 2009-10-28 22:37:29
 • profile image comment

  Hoi, Henry Bedankt voor je reactie op onze foto. Groetjes Pieneke

  Door schenkel • geplaatst op 2009-10-21 10:51:43
 • profile image comment

  Hoi, Henry Bedankt voor je reactie op onze schaatsfoto.Haal ze maar vast uit het vet. Groetjes Pieneke en Dirk

  Door schenkel • geplaatst op 2009-10-19 16:26:57
 • profile image comment

  Hallo Henry, mooie foto's van YN. Ik zie inderdaad raakvlakken met IJsland. Is Yellowstone erg toeristisch en zijn er ook kleinschalige accomodaties?

  Door Martie • geplaatst op 2009-10-15 12:15:57
 • profile image comment

  Henry, Leuke profiel foto! Ik zie dat je al langer lid bent, maar (nog) niet zeer actief. Je tip kan ik in ieder geval volledig onderschrijven. Groet, Monique

  Door moma • geplaatst op 2009-09-17 07:10:19

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (41)

'213076' door hsnijders '213076' door hsnijders

Verenigde StatenWyoming

Verenigde StatenWyoming

Geen winters plaatje

hsnijders

Het lijkt een winters plaatje maar is het niet. De foto is genomen in juni in de Bighorn Mountains in Wyoming. We begonnen de scenic route met regen, jammer van de sceni byway maar oen het begon te sneeuwen 20 cm ws het toch een scenic byway met overwachte ontmoetingen.

'211996' door hsnijders '211996' door hsnijders

Verenigde StatenWyoming

Verenigde StatenWyoming

Iron Spring Creek

hsnijders

De Iron Spring creek. IJzer en water geeft roest, en dat komt weer mooi overeen met de getoonde kleuren, dus de naam klopt perfect. Het vulkanische landschap is goed te zien, stoom van warm water bronnen, een geyser aan het werk, dynamische wolken en een stromende rivier. De energie van moeder natuur..

'209951' door hsnijders '209951' door hsnijders

Verenigde StatenWyoming

Verenigde StatenWyoming

Mammoth Hot Springs

hsnijders

Weer een foto uit het Yellowstone park. Wederom wonderlijke kleuren, misschien iets te veel takken maar snoeien was niet toegestaan ;-]. Ga er ook heen en verwonder je zou ik willen zeggen..