ahamori

profiel ahamori

Naam

Annamária Hámori

Reviews

0

Foto's & tips

22

Blogs

9

Lid sinds

12 september 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Thailand

Fav. stad

Budapest

Over mij

We proberen altijd een rustige vakantie te plannen. En dan wordt het anders. Veel gaan, bekijken en beleven. Een rondreis in een verre land zit niet in elk jaar in de agenda (zeker niet in het midden van de familieuitbreiding) maar een weekendje Parijs of een andere europese bestemming is altijd harte welkom.

Mijn Motto

'Het is altijd en overal iets te beleven! Of is dat het buurdorpje of een verre bestemming, ik vind altijd iets leuks, moois of verbassend.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

DMC-TZ3

Overige

-

 

1 reactie(s) bij "ahamori"

  • profile image comment

    Hallo Annamaria, wat een leuke blog over Mexico. Wij gaan in augustus en ik vroeg mij af heb je info over jullie hotel in Xpuiji voor mij, ik kan maar geen goed hotel vinden op de route.

    Door jellm00 • geplaatst op 2011-05-30 11:19:56

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (22)

'410333' door ahamori '410333' door ahamori

FrankrijkCorsica

FrankrijkCorsica

Porto feeling...(Cors

ahamori

De warme stenen onder mijn voeten, de lichte frisse brieze van de zee op mijn gezicht, de zachte golven van de zee, de kinderen die steentjes in de water gooien, de rust, de laatste visserbootjes die nog voor de nacht thuis willen zijn en de bergen van Calanche die als de armen van een lieve moeder omarmen ons... Dit is de Porto feeling.

'266555' door ahamori '266555' door ahamori

HongarijeDanube Bend

HongarijeDanube Bend

Fietsen langs de Dona

ahamori

Ten noorden van Boedapest heb je een prima fiestroute langs de Donau. Zo kom je langs dorpen, verlaten zandstranden, vissers of heerlijke "biergarden"s. In de stadt Vác kan je met een veerbootje naar het grote Szentendrei ijland varen en de andere kant van de Donau terugfietsen. Het is een mooie dag trip van ca 50km.

'266571' door ahamori '266571' door ahamori

Groot-BrittanniëLonden

Groot-BrittanniëLonden

London - nieuwe...geb

ahamori

Als je zondag middag tussen de nieuwe kantoorgebouwen van London loopt zie je onverwachts en contrastvolle nieuwe gebouwen. De buitenkant van dit gebouw is alleen met metaal en glas bedekt. Het heet Lloyd's Building, en bevindt zich in The City (1 Lime Street).

Laatste blogs (9)

Mijn autoroute - Het is tijd de piramides van Pelangue te ontdekken. Het entreegeld wordt twee keer gevraagd (eerst voor het Nationale Park en daarna voor de ruines) maar het is weer waard. De aantal... Lees meer