Juliette

profiel Juliette

Naam

Juliette Polgár

Reviews

0

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

07 januari 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

Candidasa

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Samsung

 

2 reactie(s) bij "Juliette"

  • profile image comment

    Hola Juliette, Leuk je werk foto´s op deze site ! Passen goed in het thema van deze maand. Ik zou ze alleen niet allemaal tegelijk plaatsen, ze verdwijnen dan in de massa en vanavond worden ze dan bijna niet meer beoordeeld. Dat is jammer. Dus als het kan plaats er dan 3 of 4 per dag en een beetje over de dag verdeeld :-)) Veel succes verder, mucha suerte y salu2 de Nelita

    Door nelita • geplaatst op 2010-09-08 12:09:27
  • profile image comment

    Hi Juliette, ik zag je foto van het bamboe bos in Bogor. Helaas zul je een bericht krijgen van de redactie dat ze deze foto zullen verwijderen omdat er een toerist op staat en dat mag volgens de spelregels van Reisreporter niet... Ik heb dat zelf ook al eens meegemaakt.. Toch vind ik het leuk dat bamboe uit Bogor weer terug te zien. Wij waren er in 2008 en hebben er ook met stenen op staan kloppen: prchtige klanken komen eruit. Groetjes, Francis

    Door Francoise • geplaatst op 2010-09-07 20:52:56

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'275506' door Juliette '275506' door Juliette

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Rijstterassen...West-

Juliette

Prachtige rijstterassen gezien tijdens de terugtocht van een wandeling naar een waterval. Dit is in Nationaal Park (Taman Nasional): Gunung Halimun-Salak ten (Zuid-)Westen van Bogor.

'370945' door Juliette '370945' door Juliette

KeniaNakuru

KeniaNakuru

Masai kinderen Kenia

Juliette

Twee kindjes van de masai in Kenia voor een van de hutjes. Echt veel vliegen had je daar overal en zoals hier zaten ze ook echt de hele tijd op hun gezicht.

'275582' door Juliette '275582' door Juliette

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Prambanan

Juliette

Vanuit Yogyakarta hebben we een tocht gemaakt naar verschillende tempels waaronder natuurlijk Prambanan. Echt een heel mooi en groot Hindoe tempelcomplex. En dan te bedenken dat het nog veel groter was met nog veel meer tempeltjes eromheen waarvan nu alleen nog de onderste muurtjes over zijn.