Dagmar

profiel Dagmar

Naam

Dagmar Bos

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

28 oktober 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Cuba

Fav. stad

San Francisco

Over mij

Ik hou veel van reizen, maar wel met een beetje comfort. Je hebt tenslotte ook vakantie. Mij perfecte vakantie bestaat uit een rondreis met aansluitend een paar dagen strand.

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk zien, nu het nog kan.'

 

2 reactie(s) bij "Dagmar"

  • profile image comment

    Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-10 18:34:06
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 17:11:22

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'464429' door Dagmar '464429' door Dagmar

Cuba

Cuba

Sigaren

Dagmar

Koop je sigaren bij een tabaksplantage. Je helpt hier de boeren mee en ze zijn nog eens stukken goedkoper dan in de winkels. Het zijn zelfs de echte Havanna's, ze hebben alleen geen mooi bandje om de sigaar. Koop geen sigaren op straat, dit kan goed een bananenblad zijn. Als je daar je aansteker bij houdt, dan is je sigaar binnen enkele seconden verdwenen.

'464427' door Dagmar '464427' door Dagmar

Cuba

Cuba

Viñalesvallei

Dagmar

Een adembenemend, prachtig stukje natuur. Mooie heldere kleuren met prachtige bergen. Het ligt vlakbij Havanna, onderweg is er ook nog van alles te doen, zoals een sigarenfabriek.

'464426' door Dagmar '464426' door Dagmar

Cuba

Cuba

Salsa

Dagmar

Als je echt een avond de sfeer van Cuba wilt proeven, met natuurlijk de Cubaanse rum en sigaren, dan is Cassa de la Troba zeker aan te raden. De locals en enkele toeristen komen hier lekker naar een live salsa band luisteren en natuurlijk salsa dansen.