New York City

reis voor 2 naar New York, meer dan je denkt!

stefanpost was hier op 2010-08-03 Gepost op: 2010-08-03 3 reacties.

Nou eindelijk is het dan zo ver! Geboekt, en op 03-08-2010 om 16:38 uur, nog precies 27 dagen 14 uur en 52 minuten te gaan.

Ik wilde eigenlijk hier altijd al naar toe en iets, ik zou niet weten wat, heeft me altijd tegen gehouden en me naar andere landen gestuurd zoals: Mexico, Nederlandse antillen en nog veel meer. Als ik het achteraf bekijke vallen Mexico en de Nederlandse antillen nog wel mee, maar ik ben ook naar Portugal, Kroatië en Frankrijk geweest de afgelopen jaren. En zonder iets te kort te doen aan deze bestemmingen, tsjah het is geen New York. Maar dat is gelukkig persoonlijk. (anders was het wel heel druk in New York)

Na bveel speueren en speuren op het internet, dacht ik: laat ik eens naar een reisbureau gaan. Kijken of die me verder konden helpen. Ik zal je vertellen, ik hoef echt niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten, maar als je wat kan besparen op zo'n reis is dat altijd welkom. Zo vragen ze namelijk lachend een dikke 100 euro per nacht voor een hotelkamer. En als je dan aan mij vraagt hoe lang ben je in zo'n hotelkamer, zal ik je vertellen 7,5 uur. (7 uur om te slapen en een half uur om te douchen, 2 pers.) Dus dan is die 100 euro wel weer duur.

Dus ik kijken op internet en daar kwam de reis rond de 2200 euro uit. Ik had natuurlijk wle wat eisen, het moest in het centrum zijn en ik wilde mijn eigen kamer en douche hebben. Nou kon je wel goedkoper maar dan sliep je op een slaapzaal, zat ver buiten het centrum of moest je twee keer overstappen waarbij je bijna 10 uur langer onderweg bent. Dus ik naar het plaatselijke reisbureau hier, ik zal geen namen noemen. Maar het goedkoopste daar was rond de 2400 euro. Dat was dan wel inclusief toeslagen zeiden ze, ja dat snapte ik ook wel.

Ik terug naar huis en dan maar boeken en bijv. verder van het centrumk weg. Toen kwam ik op internet bij .... reizen een aanbieding tegen, dat ik 3 dagen eerder weg moest en ook wel 8 dagen, die was 1750 euro. Ik zeg doen! Maar voordat ik op bevestig klikte, dacht ik: deze orginisatie heeft ook een reisbureau in Beverwijk (ongeveer 8 km in noordelijke richting van mijn huis). Ik daarheen en een hele aardige meid hielp me, zelf ook de leeftijd van mij en ze begon met de vraag, wat ga je in New York doen? Ik zeg stappen, shoppen, de kroeg in etc etc. Ieder geval niet op de hotelkamer zitten zei ze. Nee klopt. Toen zei ze, dan heb ik hier een hele goede aanbieding voor u, ik zei: zeg maar je. 1440 euro, inclusief alle toeslagen, perfecte vliegtijden en midden in het centrum. Ik vroeg toen of iemand me even wilde knijpen. Nou en het klopte hoor, alles is betaald en geboekt, ik ga naar New York. (het is wel een 1* hotel, maar ach.. Ik ben er toch niet)

Dus ongeveer 800 tot 1000 euro bespaard en dat ga ik lekker uitgeven daar.!! Ik heb er zin in.....

Nog 27 dagen 14 uur en 36 minuten.....
0
3
Alle blogs van stefanpost
 

3 reactie(s) bij "reis voor 2 naar New York, meer dan je denkt! "

 • profile image comment

  Je zit er nu al. Heb je het naar je zin?

  Door corriedewinter • geplaatst op 2010-08-04 13:22:37
 • profile image comment

  Heel veel plezier in New York. En goed dat je verder hebt gekeken zo zie je maar. Kun je weer leuke dingen voor doen.

  Door Willemien • geplaatst op 2010-08-03 18:25:11
 • profile image comment

  Scheelt heel wat geld........ Alvast heeeeeeeeeeeeeeel veel plezier. Nu kun je nog genieten van de voorpret toch!!!!!!

  Door albertensandra • geplaatst op 2010-08-03 17:30:58

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.