Florida

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Florida image

Magic Kingdom

Florida
Verenigde Staten
Iwjhsantegoeds

Magic Kingdom

Gisteravond hebben we gezellig in de sportsbar van het hotel gegeten. Aangezien er 28 flat-HD-tv's hingen, was Erik er natuurlijk niet weg te slaan, dus hebben we de NBA-playoffs tussen Orlando en Boston gekeken.
Vanochtend wat eten gehaald op de foodcourt, waarna we naar Magic Kingdom zijn gereden. Dat is ongeveer een kwartier rijden hiervandaan, dus prima te doen. In het hotel bestaat de mogelijkheid om de auto te laten parkeren door de medewerkers, dus dat hadden we gisteren bij aankomst gedaan. Wel gemakkelijk en toen we vanochtend wilden gaan, gingen ze voor ons de auto halen!
Magic Kingdom was erg leuk. Heel vergelijkbaar met Eurodisney en veel dezelfde attracties, zoals It's a small world, Space Mountain, Big Thunder Mountain e.d. Maar ze hebben ook andere attracties, zelfs één gebaseerd op Winnie de Poeh!
We zijn pas zojuist terug van ons dagje pretpark en dus gaan we vanavond niet veel meer doen. We hebben via de roomservice pizza besteld van de Pizza Hut, dus die gaan we nu lekker eten!

Foto's

e1f41.jpg
e1f41.jpg
Iwjhsantegoeds
a2695.jpg
a2695.jpg
Iwjhsantegoeds
f181f.jpg
f181f.jpg
Iwjhsantegoeds