Luzon eiland foto's & tips

Koken van zeezout in Candon

Koken van zeezout in Candon (gemaakt in Luzon eiland)
Door: guido1955
Eerst strooien ze zeewater op het strand,na verdamping schrapen ze het zout eraf om dit dan te koken,wat overblijft is puur natuur zeezout.

Info over deze foto met tip

  • Camera Canon: Canon PowerShot S50
  • Belichtingstijd 1/800
  • Diafragma f/2.8
  • Brandpuntsafstand 7.09375mm
  • Flits Nee
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Luzon eiland inspiratie

De mensen gingen ongestoord door met hun werk. Ik heb een reportage in de Filipijnen gemaakt van de mensen die suikerriet aan het oogsten waren. Zwaar werk !...

>>

S'morgens ontbijt met heel mooi uitzicht op deze vulkanen. Deze uitstap was heel verassend ! Ik dronk een Buko (kokosnoot) leeg terwijl ik van het uitzicht g...

>>

De Ifugao hebben het meest uitzonderlijke rijstterrassensysteem ter wereld ontwikkelt. De terrassen volgen namelijk de contouren van het natuurlijke landscha...

>>

2 reacties bij foto met tip "Koken van zeezout in Candon"

Leeu

Door: Leeu • Geplaatst op

Aardig arbeidsintensief!

janlodewijks

Door: janlodewijks • Geplaatst op

Leuke informatieve foto

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.