image
Maartje Mol

Reiziger van de Week 47 / Maartje Mol / reisdroom: twee grote liefdes bezoeken

Jullie maakten het ook dit keer weer een Mission Impossible voor de Columbus-redactie om uit alle nominaties een Reiziger van de Week te kiezen. Onder de reisdromen die jullie hebben waargemaakt en met ons deelden: een bruiloft vieren in Auckland, een eigen reisbureau beginnen, vrijwilligerswerk in New York doen en drie maanden rondreizen met een 1-jarige belhamel. Maar er kan maar één Reiziger van de Week worden benoemd, en dat is deze week Maartje Mol!

Dit vertelde Maartje: ‘Mijn twee grote liefdes zijn Pim den Boer en India! Pim is student geneeskunde en nog maar een jaar verwijderd van het afstuderen tot arts. Als stage mocht hij vorig jaar naar Manipal in India om kinderen en zwangere vrouwen te helpen. Een uitzonderlijke ervaring en een droom die uitkwam! Tegelijkertijd moest ik hem missen, tot mijn droom óók uitkwam: ik kon Pim gaan bezoeken in het ziekenhuis in Manipal. Ik ben zelf ook in opleiding tot arts. Op de foto zie je ons samen voor het ziekenhuis staan. Bovendien zijn we niet alleen verliefd op elkaar, maar ook op India: we gaan er zeker weten nog terug als we allebei afgestudeerd zijn!’


Bekijk alle hartverwarmende eervolle vermeldingen voor de Reiziger van de Week 47 in onze online reisheldengalerie

Alle Reizigers van de Week ontvangen een rugzak van Eastpak cadeau en krijgen een ereplekje op de Reiziger van de Week webpagina en in ons blad. Tevens maken winnaars kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek in de Avontuurlijk Leven podcast van Columbus-redacteur Brigitte Ars. Ben of ken jij ook een Reiziger van de Week? Stuur je nominatie in!