image
REDACTIE

Reiziger van de Week 52 / Christianne en Pascal / reisdroom: een rondreis door India en Nepal

Onder de reisdromen die jullie hebben waargemaakt en deze week met ons deelden: het noorderlicht aanschouwen in Noorwegen en nationale parken afvinken in Finland. Maar er kan maar één Reiziger van de Week worden benoemd, en dat is deze week het duo Christianne en Pascal!

Dit vertelde Christianne Prevoo, de partner van Pascal, aan de Columbus-redactie: ‘Ik nomineer Pascal en mezelf. Wij hebben elkaar in september 2016 leren kennen. Hij was reeds fotograaf en reiziger en ik kon alleen maar dromen van verre reizen. In december 2016 boekten we samen een reis naar Zuid-Afrika, ook al kenden we elkaar nog maar drie maanden. Het was enorm spannend want wat als het opeens niet meer zou klikken tussen ons? Inmiddels zijn we ruim vier jaar en zes droomreizen verder. Onze rondreis door India en Nepal heeft misschien wel de meeste indruk op me gemaakt. Van de Taj Mahal tot Varanasi en van Lumbini tot Bhaktapur, deze reis was te mooi voor woorden. We sloten de reis in stijl af met een rondvlucht boven de Himalaya.


Bekijk alle hartverwarmende eervolle vermeldingen voor de Reiziger van de Week 51 in onze online reisheldengalerie

Alle Reizigers van de Week ontvangen een rugzak van Eastpak cadeau en krijgen een ereplekje op de Reiziger van de Week webpagina en in ons blad. Tevens maken winnaars kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek in de Avontuurlijk Leven podcast van Columbus-redacteur Brigitte Ars. Ben of ken jij ook een Reiziger van de Week? Stuur je nominatie in!