image
Ingrid Keurs

Reiziger van de Week 01 / Simone / reisdroom: wildkamperen in Zweden

Onder de reisdromen die jullie hebben waargemaakt en deze week met ons deelden: een nachtje in de Sahara slapen of het noorderlicht afwachten bij een kampvuur. Maar er kan maar één Reiziger van de Week worden benoemd, en dat is deze week Simone, die werd genomineerd door Ingrid Keurs!

Dit vertelde Ingrid aan de Columbus-redactie: ‘Ik probeer elk jaar een verre reis te maken. Ik ben al in veel landen geweest en reis meestal alleen, maar vorig jaar heb ik Simone (achter) als slachtoffer kunnen vinden om damen met mij een week te gaan kanoën in Värmland, Zweden. Ik nomineer haar dan ook graag, want wat was dit een groot avontuur! Wildkamperen, proviand voor een week meeslepen in de kano, koken op een eenpitsgasstel, een gat graven om te dienen als wc, wassen in het koude water, soms uren geen mens tegenkomen ... Met name het transport over land was soms zwaar, maar oh ... wat is Zweden mooi! We hebben enorm genoten. Je hoeft niet ver te reizen om een heel bijzonder avontuur te beleven!’


Bekijk alle hartverwarmende eervolle vermeldingen voor de Reiziger van de Week 01 in onze online reisheldengalerie

Alle Reizigers van de Week ontvangen een rugzak van Eastpak cadeau en krijgen een ereplekje op de Reiziger van de Week-webpagina en in ons blad. Tevens maken winnaars kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek in de Avontuurlijk Leven podcast van Columbus-redacteur Brigitte Ars. 

Dit was voorlopig de laatste 'Reiziger van de Week'.