image
Sarah Roers

Reiziger van de Week 49 / Sarah Roers / reisdroom: de Israel National Trail lopen

Onder de reisdromen die jullie hebben waargemaakt en met ons deelden: samen met partner een wereldreis maken of de de Israel National Trail lopen. Er kan er maar één Reiziger van de Week worden benoemd, en dat is deze week Sarah Roers!

Dit vertelde Sarah: ‘Ik ben Sarah, 31 jaar, en ik nomineer mijzelf. Ik heb namelijk vorig jaar mijn baan opgezegd om de wereld rond te reizen. Uiteindelijk besloot ik op 7 maart 2020 naar Israël te gaan om de Israel National Trail (Shvil Israel) te gaan lopen. Net op tijd want de grenzen sloten op 8 maart. Tijdens de lockdown heb ik deze reis met een vriend gemaakt en het werd er eentje om nooit te vergeten. We begonnen in Eilat doorkruisten vervolgens het hele land. Bepakt met enkel en alleen een backpack op onze schouders. We hebben het allemaal meegemaakt: de lockdown, politie, enkelblessures, maar genoten van elk moment. Ik heb het hele land gezien en al het moois dat Israël te bieden heeft. Bergen, woestijnen, ravijnen, bossen, wilde dieren, de mensen, waterbronnen, meren, zeeën en ga zo maar door. Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat we de hele trail van maar liefst 1100 km hebben gelopen! Dit is de meest bijzondere ervaring die ik ooit heb meegemaakt en het zal mij zeker de rest van mijn leven bijblijven.’


Bekijk alle hartverwarmende eervolle vermeldingen voor de Reiziger van de Week 49 in onze online reisheldengalerie

Alle Reizigers van de Week ontvangen een rugzak van Eastpak cadeau en krijgen een ereplekje op de Reiziger van de Week webpagina en in ons blad. Tevens maken winnaars kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek in de Avontuurlijk Leven podcast van Columbus-redacteur Brigitte Ars. Ben of ken jij ook een Reiziger van de Week? Stuur je nominatie in!