helpdesk

profiel helpdesk

Naam

Gabe Hiemstra

Reviews

0

Foto's & tips

0

Blogs

0

Lid sinds

31 October 2014

 

2 reactie(s) bij "helpdesk"

  • profile image comment

    Hallo Gabe Wat een eer. Twee foto's bij je favorieten. Wat leuk. Bedankt. Waar zijn jou foto's ? Groetjes Ina

    Door wisseschout • geplaatst op 2015-02-04 15:27:37
  • profile image comment

    Dag Gabe, Wat leuk dat je mijn foto's favoriet hebt gemaakt. Heb je plannen voor Bhutan? Fijne avond, Corrie

    Door corriedewinter • geplaatst op 2014-12-30 15:34:44

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Ik ben fan van (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (9)

'491729' door silver '491729' door silver

NederlandLimburg

NederlandLimburg

Geen van de Big 5 in.

silver

Wandelen in het NP de Maasduiden levert altijd wat leuks op. De Big 5 zoals we die van Zuid Afrika kennen kom je in dit park niet tegen maar prachtig gekleurde kevers des te meer. Hier de mooie Basterd-zandloopkever. Vol in de zon zie je een prachtig kleurenspel. Het NP de Maasduinen is een +/- 25 km lang park gelegen tussen Maas en de Duitse grens en Arcen en Mook aan de zuid en noordkant. Men kan er rondwandelingen of wandelingen van bushalte tot bushalte maken en natuurlijk de nodige fietsroutes afrijden. Sterk wisselend landschap van open veld en bossen, ook de langste rij rivierduinen vind men hier. Ja hoor duinen op meer meer dan 2 uur rijden van de kust. Een waar paradijs voor vele dieren en planten. En dat alles nog gratis ook en op bijna elke zondag is er wel een plek waar men gratis met een van de vele gidsen mee mag om wandeling in het park te maken. Zie hun site voor waar en wanneer.

'491711' door Lyske1980 '491711' door Lyske1980

CanadaCentraal Canada

CanadaCentraal Canada

Churchill

Lyske1980

Dit was het hoogtepunt van mijn eerste reis in Canada; het spotten van ijsberen in het wild! In Churchill, in het noordelijkste puntje van de provincie Manitoba, kom je er op één dag tientallen tegen. In die oktobermaand was het helaas (nog) te warm voor sneeuw en de meeste beren lagen gewoon te dutten. Eentje was nog wel enigszins actief en kwam zó dichtbij onze 'buggy' dat zelfs ik - met mijn simpele digitale cameraatje - nog wel wat duidelijke foto's kon maken.

'486971' door ronderegt '486971' door ronderegt

ThailandNoord Thailand

ThailandNoord Thailand

Treintje komt zo ...

ronderegt

Trein 102 van Den Chai naar Ayutthaya is niet de snelste manier van deze afstand af te leggen, maar wel heel relaxed en je ziet veel van de omgeving. Vertrekt om 10.56 uur uit Den Chai en aankomst in Ayutthaya is om 19.12 uur, kaartje 2e klasse kost 294 Bath p.p., verkopers genoeg in de trein, dus je bent niet zonder eten of drinken. Je kunt ook de snellere trein nemen, deze vertrekt rond 13.00 uur en komt rond 19.00 uur aan.

Mijn favoriete blogs van anderen (1)

Na veel mooie foto’s en een paar tips van onze RR Hans Konneman, heb ik vorig jaar al besloten om in het najaar van 2014 op Kraanvogel jacht te gaan in Duitsland. Natuurlijk niet met een geweer maa... Lees meer

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik