Sabrine

profiel Sabrine

Naam

Sabrine Landlust

Reviews

0

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

09 July 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

IJsland

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'403560' door Sabrine '403560' door Sabrine

NamibiëZuid Namibie

NamibiëZuid Namibie

Kudu On the run

Sabrine

In namibie vind je heel veel verschillende soorten bokken. Een ervan is de kudu. Ze hebben grote oren, en de mannetjes erg mooie hoorns. Deze hebben we op de foto gekregen terwijl hij rende, erg mooi!

'408446' door Sabrine '408446' door Sabrine

IJsland

IJsland

Wandeltocht...Landman

Sabrine

Ijsland is perfect voor de avonturier en de fanatieke wandelaar. De meerdaagse wandeltocht, die begint in Thórsmörk, door het Landmannalaugar is net een droom. Het binnenland van Ijsland is ruig, maar ook erg mooi. Alle kleuren van de regenboog kom je tegen in het landschap. Het is niet alleen genieten, maar ook erg hard werken. Vooral als je met een stralende dag begint, en de volgende dag wakker wordt in een sneeuwstorm die horizontaal waait. Bloed zweet en tranen, en een paar schoenen;-) maar absoluut de moeite waard!

'408555' door Sabrine '408555' door Sabrine

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Modderbaden in Etosha

Sabrine

In het noorden van Namibie ligt het wildpark Etosha. Daar kan je heeeel veel dieren spotten, vooral rond de waterpoelen. Hier op de foto zie je een olifant heerlijk modderbaden naast de waterpoel. Als je een tijdje blijft staan bij een waterpoel zie je allerlei groepen dieren komen en gaan. Erg mooi om te zien.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'414392' door Corriedewinter '414392' door Corriedewinter

TurkijeEgeische zee

TurkijeEgeische zee

Duiveneiland

Corriedewinter

Vanaf de boulevard in Kusadasi kan je rechtstreeks naar dit fort lopen. Het fort, dat diende als verdediging tegen piraten, ligt heel strategisch op het schiereiland, je kunt er niet omheen varen zonder gezien te worden. Het eiland heet tegenwoordig Duiveneiland, want vroeger had het dezelfde naam als de stad Kusadasi (Vogeleiland) Nu zitten de duiven hoofdzakelijk op het vasteland, maar er zijn pas nieuwe duiventillen en andere vogelbehuizingen geplaatst, dus ze komen vast terug. Je kunt ook binnen in het fort kijken en in de tuin bijvoorbeeld iets drinken.

'393934' door Rhodaxx '393934' door Rhodaxx

MarokkoZuid Sahara en oases

MarokkoZuid Sahara en oases

Avond in de woestijn

Rhodaxx

Het is nu bijna donker, de zon laat haar laatste licht nog over de Erg Chebbi woestijn schijnen en even later is alles zwart. Deze karavaan komt net op tijd aan, ze slaan hun tenten op, geven de dromedarissen te eten en ze zullen straks genieten van een stevige maaltijd en de schitterende sterrenhemel aan de zwarte lucht.

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

01-07-2021 We trappen af met het thema voor juli: Wildlife in tijden van corona. En onthoud: de begeleidende tekst zal een belangrijke rol spelen in de beoordeling! Lees alles over de wedstrijd

STEM OP JOUW FAVORIETE WERELDWONDER EN WIN


29-06-2021 In ons dubbeldikke jubileumnummer lichten we maar liefst 101 nieuwe Wereldwonderen uit: plekken en ervaringen die nog buiten de gebaande paden liggen en op jouw (duurzame) bucketlist thuishoren. Maar welk wonder is nu eigenlijk jouw favoriet? Wordt het het Noorderlicht, de Rotskerk van Lalibela of de molens van Kinderdijk? Breng je stem uit en win een van de honderd topprijzen!

DREAMER666 WINT DE WERELDWONDER-FOTOWEDSTRIJD


29-06-2021 'Welk bouwwerk of door de mensen gemaakte plek zou de titel Nieuw duurzaam Wereldwonder moeten dragen?' Die vraag stelden we jullie zo'n twee maanden geleden. We kregen tal van foto's binnen van de meest prachtige bestemmingen - waarvan je een aantal terug kunt vinden in de dubbeldikke jubileumeditie van Columbus die nu in de winkels ligt! Een van die plekken is Bagan, een stad die met recht een Wereldwonder genoemd mag worden. Bagan werd door meerdere mensen genomineerd, maar Dreamer666 blies ons met haar foto omver en mag daarom voor Columbus op reportage. Gefeliciteerd, Jessi!

DE DUBBELDIKKE JUBILEUMEDITIE VAN COLUMBUS IS UIT!


29-06-2021 Toen Columbus Travel in 2005 werd opgericht, hadden we nooit kunnen bevroeden dat we 16 jaar later maar liefst 100 edities verder zouden zijn. 101 eigenlijk, want we vieren het heuglijke feit met een dubbeldik nummer: editie 100 vol nieuwe wereldwonderen en editie 101: een Familyspecial met 101 bijzondere reizen met kinderen. Heb je hem nog niet in huis? We geven vier weken lang 25 exemplaren van deze collectible jubileumeditie weg! Hebben? Doe mee!

week 30 | Community-toppers

Tranøy Fyr door DREAMER666
Tranøy Fyr. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Tranøy Fyr door Dreamer666
2. Review: Huila, Colombia door Travelbag
3. Communitylid van de week: John Heeneman
4. Nieuwkomer: Matijs

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN JULI: WILDLIFE IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van juli is: wildlife. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN VAKANTIE NAAR KROATIË

Turkooizen zeewater, dramatische kustlijnen, schilderachtige middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur: Kroatië is the place to be en er valt nog zó ontzettend veel te ontdekken! Wij zijn op zoek naar jullie ontdekkingen. Deel je mooiste Kroatië-foto met tip en wie weet sturen we jou terug op vakantie! Doe mee >

WIN EEN VERBLIJF IN HET SANI RESORT IN GRIEKENLAND

Doe de Grote Griekse Kennisquiz en maak kans op een verblijf in het vijfsterren Sani Resort in Kassandra, verkozen tot het beste luxe ecoresort ter wereld. Het resort, met een prachtlocatie bij geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, nodigt uit tot buitenactiviteiten voor het hele gezin. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik