Sabrine

profiel Sabrine

Naam

Sabrine Landlust

Reviews

0

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

09 July 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

IJsland

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Sabrine"

 • profile image comment
  Door Jan10e• geplaatst op 30 Oct 2013 | 12:12:20

  Hoi Sabrina. Ja ik was in september 2011 in IJsland. En ik vond het prachtig. Echt weer een nieuwe reiservaring qua landschappen en sfeer. Ook wij gaan nog wel een keertje vermoed ik. Jij ben nog niet zo lang hier op reisreporter zie ik. En bevalt het? Groet Jantine

  Bericht aangepast op 08:30:25
 • profile image comment
  Door Jeannette• geplaatst op 17 Sep 2013 | 20:21:26

  Hoi Sabrine, Bedankt voor je enthousiaste reactie op mijn homepage. Wij komen ook bij Sesriem. Ik vraag me nog even af of Nubib Nature Camp bij de Nubib guestfarm is. Wij willen namelijk niet kamperen. En is dat gebied mooi?
  groetjes, Jeannette

  Bericht aangepast op 06:25:03
 • profile image comment
  Door Kokkeeri• geplaatst op 10 Jul 2013 | 16:43:04

  Hoi Sabrine,
  wij hebben geen problemen in het zuiden gehad met ons kleine auto'tje. Wat ik eigenlijk wel leuk vond, is dat we minder hard gingen / konden en daardoor best veel wildlife onderweg hebben gezien. Meestal terwijl er een grote 4x4 voorbij kwam scheuren.
  De Kalahari hebben we niet gedaan, dus dat weet ik niet. We waren het wel van plan, maar kwamen gewoon tijd te kort. Het was allemaal veel te mooi onderweg, vandaar...

  We hebben 1x een lekke band gehad. Dat was midden in Etosha.

  Ik denk dat je het wel kunt doen. Neem wel een iets grotere auto dan de kleine VW Chico die wij meekregen. Dan moet het helemaal geen problemen geven.

  Veel plezier!

  Eric

  Bericht aangepast op 02:43:25

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'403560' door Sabrine '403560' door Sabrine

NamibiëZuid Namibie

NamibiëZuid Namibie

Kudu On the run

Sabrine

In namibie vind je heel veel verschillende soorten bokken. Een ervan is de kudu. Ze hebben grote oren, en de mannetjes erg mooie hoorns. Deze hebben we op de foto gekregen terwijl hij rende, erg mooi!

'408446' door Sabrine '408446' door Sabrine

IJsland

IJsland

Wandeltocht...Landman

Sabrine

Ijsland is perfect voor de avonturier en de fanatieke wandelaar. De meerdaagse wandeltocht, die begint in Thórsmörk, door het Landmannalaugar is net een droom. Het binnenland van Ijsland is ruig, maar ook erg mooi. Alle kleuren van de regenboog kom je tegen in het landschap. Het is niet alleen genieten, maar ook erg hard werken. Vooral als je met een stralende dag begint, en de volgende dag wakker wordt in een sneeuwstorm die horizontaal waait. Bloed zweet en tranen, en een paar schoenen;-) maar absoluut de moeite waard!

'408555' door Sabrine '408555' door Sabrine

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Modderbaden in Etosha

Sabrine

In het noorden van Namibie ligt het wildpark Etosha. Daar kan je heeeel veel dieren spotten, vooral rond de waterpoelen. Hier op de foto zie je een olifant heerlijk modderbaden naast de waterpoel. Als je een tijdje blijft staan bij een waterpoel zie je allerlei groepen dieren komen en gaan. Erg mooi om te zien.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'414392' door Corriedewinter '414392' door Corriedewinter

TurkijeEgeische zee

TurkijeEgeische zee

Duiveneiland

Corriedewinter

Vanaf de boulevard in Kusadasi kan je rechtstreeks naar dit fort lopen. Het fort, dat diende als verdediging tegen piraten, ligt heel strategisch op het schiereiland, je kunt er niet omheen varen zonder gezien te worden. Het eiland heet tegenwoordig Duiveneiland, want vroeger had het dezelfde naam als de stad Kusadasi (Vogeleiland) Nu zitten de duiven hoofdzakelijk op het vasteland, maar er zijn pas nieuwe duiventillen en andere vogelbehuizingen geplaatst, dus ze komen vast terug. Je kunt ook binnen in het fort kijken en in de tuin bijvoorbeeld iets drinken.

'393934' door Rhodaxx '393934' door Rhodaxx

MarokkoZuid Sahara en oases

MarokkoZuid Sahara en oases

Avond in de woestijn

Rhodaxx

Het is nu bijna donker, de zon laat haar laatste licht nog over de Erg Chebbi woestijn schijnen en even later is alles zwart. Deze karavaan komt net op tijd aan, ze slaan hun tenten op, geven de dromedarissen te eten en ze zullen straks genieten van een stevige maaltijd en de schitterende sterrenhemel aan de zwarte lucht.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 14 | Community-toppers


Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan. Foto: Ameerakker
1. Topfoto & -tip: Veldhoven Aqua Urbana Tunnel Oersebaan door Ameerakker
2. Review: Graubünden door Henneke
3. Communitylid van de week: Travelbag
4. Nieuwkomer: Clicks_by_irene

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik