Sabrine

profiel Sabrine

Naam

Sabrine Landlust

Reviews

0

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

09 July 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

IJsland

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'403560' door Sabrine '403560' door Sabrine

NamibiëZuid Namibie

NamibiëZuid Namibie

Kudu On the run

Sabrine

In namibie vind je heel veel verschillende soorten bokken. Een ervan is de kudu. Ze hebben grote oren, en de mannetjes erg mooie hoorns. Deze hebben we op de foto gekregen terwijl hij rende, erg mooi!

'408446' door Sabrine '408446' door Sabrine

IJsland

IJsland

Wandeltocht...Landman

Sabrine

Ijsland is perfect voor de avonturier en de fanatieke wandelaar. De meerdaagse wandeltocht, die begint in Thórsmörk, door het Landmannalaugar is net een droom. Het binnenland van Ijsland is ruig, maar ook erg mooi. Alle kleuren van de regenboog kom je tegen in het landschap. Het is niet alleen genieten, maar ook erg hard werken. Vooral als je met een stralende dag begint, en de volgende dag wakker wordt in een sneeuwstorm die horizontaal waait. Bloed zweet en tranen, en een paar schoenen;-) maar absoluut de moeite waard!

'408555' door Sabrine '408555' door Sabrine

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Modderbaden in Etosha

Sabrine

In het noorden van Namibie ligt het wildpark Etosha. Daar kan je heeeel veel dieren spotten, vooral rond de waterpoelen. Hier op de foto zie je een olifant heerlijk modderbaden naast de waterpoel. Als je een tijdje blijft staan bij een waterpoel zie je allerlei groepen dieren komen en gaan. Erg mooi om te zien.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'414392' door Corriedewinter '414392' door Corriedewinter

TurkijeEgeische zee

TurkijeEgeische zee

Duiveneiland

Corriedewinter

Vanaf de boulevard in Kusadasi kan je rechtstreeks naar dit fort lopen. Het fort, dat diende als verdediging tegen piraten, ligt heel strategisch op het schiereiland, je kunt er niet omheen varen zonder gezien te worden. Het eiland heet tegenwoordig Duiveneiland, want vroeger had het dezelfde naam als de stad Kusadasi (Vogeleiland) Nu zitten de duiven hoofdzakelijk op het vasteland, maar er zijn pas nieuwe duiventillen en andere vogelbehuizingen geplaatst, dus ze komen vast terug. Je kunt ook binnen in het fort kijken en in de tuin bijvoorbeeld iets drinken.

'393934' door Rhodaxx '393934' door Rhodaxx

MarokkoZuid Sahara en oases

MarokkoZuid Sahara en oases

Avond in de woestijn

Rhodaxx

Het is nu bijna donker, de zon laat haar laatste licht nog over de Erg Chebbi woestijn schijnen en even later is alles zwart. Deze karavaan komt net op tijd aan, ze slaan hun tenten op, geven de dromedarissen te eten en ze zullen straks genieten van een stevige maaltijd en de schitterende sterrenhemel aan de zwarte lucht.

Community-updates

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

4-10-2021 Afgelopen dagen zijn er problemen ontstaan bij het tonen van o.a. de foto's op de site. Dit probleem is inmiddels opgelost. Onze excuses dat het zo lang heeft moeten duren. Mocht je nog tegen problemen aan lopen, laat het ons dan gerust weten via communityhost@columbusmagazine.nl.

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 41 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Are you talking to me? Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Are you talking to me? door Dreamer666
2. Review: Schotland door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Travelgoom
4. Nieuwkomer: Martine Bocklandt

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik