Polderboy

9
Bolivia La Paz
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Op dit plein gebeurt elke dag wel iets. wij treffen hier de ene dag een markt met lokale genezers en kruiden dokters, de andere dag werd er een groot festival gehouden waar verschillende muziek groepen en dansgroepen optraden. een heerlijke plek in LaPaz.
Stad
  • Heerlijk meedoen met de locale bevolking
  • kan wel wat druk zijn
Review geplaatst op 2017-05-12
9
Bolivia Potosi
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Het is een voorrecht om op zo'n mooie, stille en uitgestrekte plek te mogen zijn. zeker op de manier zoals wij reizen. Op de fiets. het is zeker geen locatie die je even tussendoor pakt. Dan moet je georganiseerd in de jeep reizen.
Stad
  • stilte leegte je voelt je bijna aleen op de w
  • droog dus HEEL veel water meenemen.
Review geplaatst op 2017-03-17
9
Argentinië Purmamarca
Polderboy was hier 30 Sep 2016
Rond Purmamarca liggen de gekleurde bergen. Het is waarlijk een wonderlijk kleuren pallet. Je kunt een prachtige wandeling maken van ruim een uur door dit gebied. Wij hebben dit zelf 2 keer gedaan 's morgens en ,s middags. Twee keer kijken maar totaal verschillend kleuren spel. De ochtend zon en de middag zon. Wij hadden wel 3 uur werk om rond te komen. Je blijft kijken en foto'smaken.
Stad
  • Onwaarschijnlijk natuurschoon
  • Goed toegankelijk
  • Vaak windering
Review geplaatst op 2016-12-07
9
Bolivia
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Op dit plein gebeurt elke dag wel iets. wij treffen hier de ene dag een markt met lokale genezers en kruiden dokters, de andere dag werd er een groot festival gehouden waar verschillende muziek groepen en dansgroepen optraden. een heerlijke plek in LaPaz.
Land
  • Heerlijk meedoen met de locale bevolking
  • kan wel wat druk zijn
Review geplaatst op 2017-05-12
9
Namibië
Polderboy was hier 30 Nov 2014
Een fantastische omgeving waar je de uitgestrektheid en de stilte kunt ervaren. ook het vele wild dat er loopt maakt dat het een top bestemming is. Wij, mijn vrouw en ik, hebben hier in een tentje geslapen. 's nachts hebben we bezoek gehad van een kudde springbokjes die rond onze tent snuffelden.
Land
  • stilte
  • natuur
  • grote reis afstanden.
Review geplaatst op 2017-05-03
9
Bolivia
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Het is een voorrecht om op zo'n mooie, stille en uitgestrekte plek te mogen zijn. zeker op de manier zoals wij reizen. Op de fiets. het is zeker geen locatie die je even tussendoor pakt. Dan moet je georganiseerd in de jeep reizen.
Land
  • stilte leegte je voelt je bijna aleen op de w
  • droog dus HEEL veel water meenemen.
Review geplaatst op 2017-03-17
10
Bolivia Oruro
Polderboy was hier 31 Aug 2016
de salar Coipassa is de op een na grootste zoutvlakte in Bolivia. Hier ben je werkelijk op jezelf aangewezen en een met de omgeving. Het was voor ons mijn vrouw en ik beide 60+ een genot om hier overheen te fietsen. Maar ga nooit zonder goede voorbereiding!
Regio
  • uitgestrektheid stilte nagenoeg geen mensen e
  • droog je moet heel veel water meenemen.
Review geplaatst op 2016-12-23
9
Argentinië
Polderboy was hier 30 Sep 2016
Rond Purmamarca liggen de gekleurde bergen. Het is waarlijk een wonderlijk kleuren pallet. Je kunt een prachtige wandeling maken van ruim een uur door dit gebied. Wij hebben dit zelf 2 keer gedaan 's morgens en ,s middags. Twee keer kijken maar totaal verschillend kleuren spel. De ochtend zon en de middag zon. Wij hadden wel 3 uur werk om rond te komen. Je blijft kijken en foto'smaken.
Land
  • Onwaarschijnlijk natuurschoon
  • Goed toegankelijk
  • Vaak windering
Review geplaatst op 2016-12-07

Community-updates

EDITIE 108 | Reis mee met Floortje Dessing & andere reisheldinnen

15-04-2021 Columbus Travel editie 108 is nu verkrijgbaar! Voor deze editie bundelden we onze krachten met die van Nederlands bekendste reisjournalist: Floortje Dessing. In een interview stellen we de vragen die we altijd al van haar wilden weten. En lees je meer over bijzondere bestemming in Indonesië, India, Botswana en Zwitserland.   Bekijk de editie hier >

WEEK 19 | COMMUNITY-TOPPERS


Niet toeristische himbastammen ontdekken. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Niet toeristische himbastammen ontdekken door Dreamer66
2. Review: Puntarenas, Costa Rica door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: Abytravel
4. Nieuwkomer: Wander_Dreamz

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN WEEKENDJE WEG MET HET COLUMBUSJE!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. Plus: je krijgt de waterdichte rugzak Atrack (25 liter) van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


GA OP REIS NAAR ZWITSERLAND VOOR EEN FOTOREPORTAGE IN COLUMBUS TRAVEL
Vertel ons via het formulier hieronder waarom het voor jou #tijdvoorzwitserland is. Ben je al eens in Zwitserland geweest, dan kun je via het formulier gelijk een van je reisfoto's uploaden. Doe nu mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik