Polderboy

9
Bolivia La Paz
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Op dit plein gebeurt elke dag wel iets. wij treffen hier de ene dag een markt met lokale genezers en kruiden dokters, de andere dag werd er een groot festival gehouden waar verschillende muziek groepen en dansgroepen optraden. een heerlijke plek in LaPaz.
Stad
  • Heerlijk meedoen met de locale bevolking
  • kan wel wat druk zijn
Review geplaatst op 2017-05-12
9
Bolivia Potosi
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Het is een voorrecht om op zo'n mooie, stille en uitgestrekte plek te mogen zijn. zeker op de manier zoals wij reizen. Op de fiets. het is zeker geen locatie die je even tussendoor pakt. Dan moet je georganiseerd in de jeep reizen.
Stad
  • stilte leegte je voelt je bijna aleen op de w
  • droog dus HEEL veel water meenemen.
Review geplaatst op 2017-03-17
9
Argentinië Purmamarca
Polderboy was hier 30 Sep 2016
Rond Purmamarca liggen de gekleurde bergen. Het is waarlijk een wonderlijk kleuren pallet. Je kunt een prachtige wandeling maken van ruim een uur door dit gebied. Wij hebben dit zelf 2 keer gedaan 's morgens en ,s middags. Twee keer kijken maar totaal verschillend kleuren spel. De ochtend zon en de middag zon. Wij hadden wel 3 uur werk om rond te komen. Je blijft kijken en foto'smaken.
Stad
  • Onwaarschijnlijk natuurschoon
  • Goed toegankelijk
  • Vaak windering
Review geplaatst op 2016-12-07
9
Bolivia
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Op dit plein gebeurt elke dag wel iets. wij treffen hier de ene dag een markt met lokale genezers en kruiden dokters, de andere dag werd er een groot festival gehouden waar verschillende muziek groepen en dansgroepen optraden. een heerlijke plek in LaPaz.
Land
  • Heerlijk meedoen met de locale bevolking
  • kan wel wat druk zijn
Review geplaatst op 2017-05-12
9
Namibië
Polderboy was hier 30 Nov 2014
Een fantastische omgeving waar je de uitgestrektheid en de stilte kunt ervaren. ook het vele wild dat er loopt maakt dat het een top bestemming is. Wij, mijn vrouw en ik, hebben hier in een tentje geslapen. 's nachts hebben we bezoek gehad van een kudde springbokjes die rond onze tent snuffelden.
Land
  • stilte
  • natuur
  • grote reis afstanden.
Review geplaatst op 2017-05-03
9
Bolivia
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Het is een voorrecht om op zo'n mooie, stille en uitgestrekte plek te mogen zijn. zeker op de manier zoals wij reizen. Op de fiets. het is zeker geen locatie die je even tussendoor pakt. Dan moet je georganiseerd in de jeep reizen.
Land
  • stilte leegte je voelt je bijna aleen op de w
  • droog dus HEEL veel water meenemen.
Review geplaatst op 2017-03-17
10
Bolivia Oruro
Polderboy was hier 31 Aug 2016
de salar Coipassa is de op een na grootste zoutvlakte in Bolivia. Hier ben je werkelijk op jezelf aangewezen en een met de omgeving. Het was voor ons mijn vrouw en ik beide 60+ een genot om hier overheen te fietsen. Maar ga nooit zonder goede voorbereiding!
Regio
  • uitgestrektheid stilte nagenoeg geen mensen e
  • droog je moet heel veel water meenemen.
Review geplaatst op 2016-12-23
9
Argentinië
Polderboy was hier 30 Sep 2016
Rond Purmamarca liggen de gekleurde bergen. Het is waarlijk een wonderlijk kleuren pallet. Je kunt een prachtige wandeling maken van ruim een uur door dit gebied. Wij hebben dit zelf 2 keer gedaan 's morgens en ,s middags. Twee keer kijken maar totaal verschillend kleuren spel. De ochtend zon en de middag zon. Wij hadden wel 3 uur werk om rond te komen. Je blijft kijken en foto'smaken.
Land
  • Onwaarschijnlijk natuurschoon
  • Goed toegankelijk
  • Vaak windering
Review geplaatst op 2016-12-07

Community updates

UPDATE
27-11-2020 Sinds deze week zijn de aantallen voor favorieten onder een individuele foto weer zichtbaar.

REIZIGER VAN DE WEEK
27-11-2020 Verdien jij ook een rugzak van Eastpak? Elke week geven we een Eastpak-rugzak cadeau aan iemand die een reisdroom heeft waargemaakt: de Reiziger van de Week. Ben jij de volgende gelukkige? Je hebt nog t/m maandag 30 november 23:59:59 om jezelf of iemand anders te nomineren voor de huidige nominatieronde! Stuur hier je nominatie in.

FOTOWEDSTIJD
06-11-2020 Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

week 48 | Community toppers

Kampeer in Kakadu. Foto: Ellen69

1. Topreview: Het Cathedral Gorge State Park, Nevada door Martinhectors
2. Topfoto & tip: Kampeer in Kakadu door Ellen69
3. Communitylid van de week: RobHoekstra
4. Nieuwkomer: Henk Martens

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik