Polderboy

9
Bolivia La Paz
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Op dit plein gebeurt elke dag wel iets. wij treffen hier de ene dag een markt met lokale genezers en kruiden dokters, de andere dag werd er een groot festival gehouden waar verschillende muziek groepen en dansgroepen optraden. een heerlijke plek in LaPaz.
Stad
  • Heerlijk meedoen met de locale bevolking
  • kan wel wat druk zijn
Review geplaatst op 2017-05-12
9
Bolivia Potosi
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Het is een voorrecht om op zo'n mooie, stille en uitgestrekte plek te mogen zijn. zeker op de manier zoals wij reizen. Op de fiets. het is zeker geen locatie die je even tussendoor pakt. Dan moet je georganiseerd in de jeep reizen.
Stad
  • stilte leegte je voelt je bijna aleen op de w
  • droog dus HEEL veel water meenemen.
Review geplaatst op 2017-03-17
9
Argentinië Purmamarca
Polderboy was hier 30 Sep 2016
Rond Purmamarca liggen de gekleurde bergen. Het is waarlijk een wonderlijk kleuren pallet. Je kunt een prachtige wandeling maken van ruim een uur door dit gebied. Wij hebben dit zelf 2 keer gedaan 's morgens en ,s middags. Twee keer kijken maar totaal verschillend kleuren spel. De ochtend zon en de middag zon. Wij hadden wel 3 uur werk om rond te komen. Je blijft kijken en foto'smaken.
Stad
  • Onwaarschijnlijk natuurschoon
  • Goed toegankelijk
  • Vaak windering
Review geplaatst op 2016-12-07
9
Bolivia
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Op dit plein gebeurt elke dag wel iets. wij treffen hier de ene dag een markt met lokale genezers en kruiden dokters, de andere dag werd er een groot festival gehouden waar verschillende muziek groepen en dansgroepen optraden. een heerlijke plek in LaPaz.
Land
  • Heerlijk meedoen met de locale bevolking
  • kan wel wat druk zijn
Review geplaatst op 2017-05-12
9
Namibië
Polderboy was hier 30 Nov 2014
Een fantastische omgeving waar je de uitgestrektheid en de stilte kunt ervaren. ook het vele wild dat er loopt maakt dat het een top bestemming is. Wij, mijn vrouw en ik, hebben hier in een tentje geslapen. 's nachts hebben we bezoek gehad van een kudde springbokjes die rond onze tent snuffelden.
Land
  • stilte
  • natuur
  • grote reis afstanden.
Review geplaatst op 2017-05-03
9
Bolivia
Polderboy was hier 31 Aug 2016
Het is een voorrecht om op zo'n mooie, stille en uitgestrekte plek te mogen zijn. zeker op de manier zoals wij reizen. Op de fiets. het is zeker geen locatie die je even tussendoor pakt. Dan moet je georganiseerd in de jeep reizen.
Land
  • stilte leegte je voelt je bijna aleen op de w
  • droog dus HEEL veel water meenemen.
Review geplaatst op 2017-03-17
10
Bolivia Oruro
Polderboy was hier 31 Aug 2016
de salar Coipassa is de op een na grootste zoutvlakte in Bolivia. Hier ben je werkelijk op jezelf aangewezen en een met de omgeving. Het was voor ons mijn vrouw en ik beide 60+ een genot om hier overheen te fietsen. Maar ga nooit zonder goede voorbereiding!
Regio
  • uitgestrektheid stilte nagenoeg geen mensen e
  • droog je moet heel veel water meenemen.
Review geplaatst op 2016-12-23
9
Argentinië
Polderboy was hier 30 Sep 2016
Rond Purmamarca liggen de gekleurde bergen. Het is waarlijk een wonderlijk kleuren pallet. Je kunt een prachtige wandeling maken van ruim een uur door dit gebied. Wij hebben dit zelf 2 keer gedaan 's morgens en ,s middags. Twee keer kijken maar totaal verschillend kleuren spel. De ochtend zon en de middag zon. Wij hadden wel 3 uur werk om rond te komen. Je blijft kijken en foto'smaken.
Land
  • Onwaarschijnlijk natuurschoon
  • Goed toegankelijk
  • Vaak windering
Review geplaatst op 2016-12-07

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 olumbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Uitzicht op het Krka nationaal park. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Uitzicht op het Krka nationaal park door Antwan
2. Review: De Wadden door Ciska van Geer
3. Communitylid van de week: Deerik
4. Nieuwkomer: Gerda Vonk

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik