Mhavenaar

profiel Mhavenaar

Naam

martijn havenaar

Reviews

0

Foto's & tips

13

Blogs

0

Lid sinds

14 September 2009

Favorieten

Fav. land

Nepal

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

DSC-H9

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "Mhavenaar"

 • profile image comment
  Door Mvdbrink170980• geplaatst op 20 Apr 2010 | 21:04:32

  Hallo Martijn,

  Kasteel is inderdaad een filmlocatie, maar niet voor Entrapment. Zijn overigens veel kastelen in Schotland die op deze lijken (qua bouwstijl dan), maar dit is de meest gefotografeerde, waarschijnlijk omdat deze op de route ligt van of naar het paradijselijke eiland Skye (ook echt een aanrader!).

  Mvgr.,
  Maarten

  Bericht aangepast op 11:42:33
 • profile image comment
  Door Joosje• geplaatst op 25 Apr 2010 | 12:25:54

  Hallo Martijn,
  Als antwoord op je reactie van mijn foto van klooster van Thyangboche. Ik ben inderdaad in het klooster geweest, erg bijzonder al die kleuren en versieringen, en heb ook zo'n dienst van de monniken binnen meegemaakt. Unieke ervaring.
  Je hebt het over de bakker in namche bazar?? Daar heb ik in ieder geval genoten van een goede kop koffie en een warme cinnamon roll. Smullen!

  Groeten,
  Marjolein

  Bericht aangepast op 17:22:06
 • profile image comment
  Door Mhavenaar• geplaatst op 23 Apr 2010 | 20:03:41

  Foto is vanaf een bootje op de Walkerbaai (inderdaad bij Hermanus) genomen. In de juiste tijd van het jaar kun je de walvissen vanaf de wal goed zien, maar volgens mij nooit zo mooi als dit.

  Bericht aangepast op 20:36:02
 • profile image comment
  Door Mvdbrink170980• geplaatst op 20 Apr 2010 | 21:44:54

  Is die walvisfoto in Hermanus genomen?

  Bericht aangepast op 20:27:28
 • profile image comment
  Door Mvdbrink170980• geplaatst op 20 Apr 2010 | 16:30:08

  Hallo Martijn,

  Bedankt voor de extra info over het Yankee Stadium, dat had ik niet echt verwacht. En nu je het zegt, inderdaad die vlag is in spiegelbeeld. Echt bizar.

  Groeten,
  Maarten

  Bericht aangepast op 20:26:32
 • profile image comment
  Door Mathilda• geplaatst op 26 Oct 2009 | 22:26:59

  Hoi Martijn,
  Nog welkom op de site en bedankt voor je reactie.
  Groeten,
  Mathilda

  Bericht aangepast op 16:42:19
 • profile image comment
  Door Truustornado• geplaatst op 04 Oct 2009 | 15:47:32

  zeker een aanrader de Azoren. Tegenwoordig is het wat meer bekend. In 2008 was Holland International de enige die een reisgids had met diverse mogelijkheden. Wij hebben toen uit deze reisgids een reis geboekt. Succes
  greetttzzz Trudy

  Bericht aangepast op 16:23:40
 • profile image comment
  Door Schenkel• geplaatst op 03 Oct 2009 | 10:44:00

  Hoi, Martijn Mooie foto van de molentocht heb je geplaatst wij zitten in die buurt.

  Succes Pieneke

  Bericht aangepast op 16:22:37

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'212180' door Mhavenaar '212180' door Mhavenaar

FrankrijkGrenoble

FrankrijkGrenoble

Kasteel van Vizille

Mhavenaar

Kasteel van Vizille. Leuk zicht met al die ballustrades van de trappen en balkons. Beetje jammer dat ik geen rekening hield met het wiite grind op de grond dat het felle zonlicht weerkaatst.

'206951' door Mhavenaar '206951' door Mhavenaar

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

Typisch Hollands

Mhavenaar

Laten we af en toe bedenken hoe mooi ons eigen land kan zijn. De Molentocht (schaatstocht) gaat onder meer langs kinderdijk. Het levert prachtige traditioneel Hollandse taferelen op. Je hebt er alleen geluk voor nodig (voldoende vorst, lekker weer en ... niet te veel mensen.)

'206935' door Mhavenaar '206935' door Mhavenaar

VenezuelaMerida en de Andes

VenezuelaMerida en de Andes

Mos in de bomen

Mhavenaar

Het ziet er prachtig uit en soms zelfs wat leguber. Uiteindelijk sterven de bomen af. We zagen dit overigens hoog in de bergen bij Los Nevados, maar ook de bomen in de parken van de stad Mérida hebben hier last van.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik