HiyaWatty

'1108738' door HiyaWatty '1108738' door HiyaWatty

Indonesië

Indonesië

Pura Besakih (Moeder.

HiyaWatty

Pura Besakih Tempel Moeder Tempel van Bali Tegen de voet van de vulkaan Gunung Agung Echt een van de indrukwekkendste en de grootste tempel van Bali Bij helder weer zie je de vulkaan zo op de achtergrond We hadden gehoopt dat mee te kunnen pakken. Wij waren er pas tegen 17:00 uur aangekomen Het was begon al wat donker te worden en doordat het mistig was was het ook ‘n beetje eng om daar te zijn maar dat gaf juist zo’n extra beleving. Door de schemering vormde de tempels ‘n skyline van silhouette. De weg er heen was ook zo indrukwekkend echt super mooi. We hadden een Auto gehuurd de ideale manier om het eiland te ontdekken met kids.

'1108717' door HiyaWatty '1108717' door HiyaWatty

IndonesiëPura Tanah Lot

IndonesiëPura Tanah Lot

TanahLot

HiyaWatty

Pura Tanah Lot, Pura Tanah Lot Onze eerste tempel die we bezocht hadden afgelopen zomer vakantie. Met de SUV het eiland verkennen met de kids Is de ideale manier om het eiland te ontdekken. 1 van de meest bezochte touristische tempels van Bali. Een kleine tempel op een rots in de zee. Om hier een plaatje te schieten zonder touristen is eigelijk onmogelijk. We wilde deze toch gezien hebben voor de kids zij vonden het erg mooi daar. Je kon er een stuk lopen over droog stuk wat normaal bij vloed niet kan. Zo is de rots ook bereikbaar voor de Hindu die er hun offers brengen. De zee was erg wild met opspattend water zo tegen de rotsen ze vonden het fantastisch en probeerde telkens zo weg te rennen zonder nat te worden.

'1107554' door HiyaWatty '1107554' door HiyaWatty

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Bali Monkey

HiyaWatty

Bali Monkey, Afgelopen zomer vakantie zijn we met de auto door de balineese binnenland gaan cruizen met de kids. De ideale manier om zelf het hele eiland te verkennen. Zo kwamen we onderweg in de berg jungles vele apen families tegen die langs de weg zaten. Hier een foto van nieuwsgierig aapje die ook kwam kijken Helaas is de foto niet helemaal scherp Maar wilde deze toch delen ;)

'1101825' door HiyaWatty '1101825' door HiyaWatty

ItaliëRome

ItaliëRome

Painted Subway in Rom

HiyaWatty

Painted Subway in Rome, Tijdje terug waren we in Rome Na een lange dag lopen door Rome Dachten we kom laten we de Metro nemen Wachtend op de metro komt er een aan helemaal vol gespoten Het leek echt als of we in metro van NewYork waren aangekomen :)

'1101546' door HiyaWatty '1101546' door HiyaWatty

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Sawa Man

HiyaWatty

Sawa Man, Na een tijdje te hebben gechilled bij deze mooie Rijstvelden. Zo zie je de mensen bezig zijn met voorbereidingen treffen voor de volgende oogst. Bijna niet voor te stellen dat ze hier al generatie op generatie aangewerkt hebben.

'1101345' door HiyaWatty '1101345' door HiyaWatty

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Sawa’s van Bali

HiyaWatty

Sawa’s van Bali, We hadden er voor 2,5week een auto gehuurd en hebben zo het eiland mogen verkennen, Ideaal als je met een gezin bent met 3 kids. Is wel even wennen met aan de linkerkant rijden, links schakelen en knipperlicht is je ruitenwisser. Onderweg kwamen we o.a. super mooie landschappen met sawa’s tegen zoals deze. Weet helaas niet waar deze is. (westen in het binnenland van Bali) We waren gewoon lekker gaan cruizen en ontdekken zonder bestemming. Ps. De bekende sawa in Bali is helaas een grote toeristische attractie geworden. Iedereen loopt er door de Sawa heen een foto maken zonder mensen gaat je niet meer lukken.

'1101055' door HiyaWatty '1101055' door HiyaWatty

Indonesiëmunduk

Indonesiëmunduk

Waterfall

HiyaWatty

Munduk Waterfall, Een mooie waterval in de omgeving van Munduk De omgeving is er fantastisch je rijdt er door de bergen over bergtoppen met links van je een vallei met een meer tussen de bergen waar je heerlijk kan eten We hadden er zelf een huurauto waardoor je meer vrij voelt

'1100957' door HiyaWatty '1100957' door HiyaWatty

IndonesiëDenpasar

IndonesiëDenpasar

Markt

HiyaWatty

Markt vrouw, Samen met m'n dochtertje liepen we over de markt in Denpasar. Eigelijk waren we er te laat De meeste marktkraampjes waren ze al aan het afbreken en hun goederen, groeten en fruit etc aan opruimen. Deze Markt vrouw had nog een mand vol mango's en groenten die ze probeerde te verkopen daarnaast was ze haar opbrengst aan het optellen

'1100882' door HiyaWatty '1100882' door HiyaWatty

IndonesiëDenpasar

IndonesiëDenpasar

Markt Omaatje

HiyaWatty

Markt Omaatje, Ouderen zijn er nog volop actief met o.a. verkopen van groenten en fruit die ze op hun land verbouwen of vleeswaren, vis, dieren etc Zoals dit Omaatje die haar groenten uitgestalt heeft op haar zelf gemaakte kraampje.

'1100856' door HiyaWatty '1100856' door HiyaWatty

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Verkeer

HiyaWatty

Verkeer, In het zuiden van Bali waar je over 10 km 1,5 uur vast staat in het verkeer Kwamen we in het binnenland als enige in het verkeer 2 oude dametjes met een schaal op hun hoofd tegen die elkaar tegemoet lopen :)

'1100800' door HiyaWatty '1100800' door HiyaWatty

IndonesiëDenpasar

IndonesiëDenpasar

Authentieke Pasar...D

HiyaWatty

Authentieke Pasar in Denpasar, Net een weekje terug van Vakantie in Bali Was alweer 7 jaar geleden We hadden er een auto gehuurd voor die 3 weken. Echt serieus de beste keuze ever om met 3 kids het eiland zo te verkennen! Hebben het hele eiland afgereden en nog zoveel mooie plekjes ontdekt waar nog niet de massa op af komen is. Zo reden we o.a. naar Denpasar waar het leven nog niet zo aangetast is zoals waar dit plaatje geschoten op een Authentieke markt ergens in Denpasar. Samen met de middelste dochter van 4 liepen we door de straatjes en de markthal Het stonk er echt vreselijk en er liepen zoveel ratten rond ze trokken zich niets aan van de mens die er hun waar verkochten en locale die er z'n inkopen deden.

'547127' door HiyaWatty '547127' door HiyaWatty

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

NY Cabs

HiyaWatty

NY Cabs, In NewYork is 't er dag en nacht leven op straat te vinden. Na een heledag de stad te hebben rond gelopen kwamen we aan op TimeSquare echt een te toeristische plek mat vele straat artiesten die er fulltime dag en nacht staan. Ik was er tussen door wat foto's van voorbij rijdende auto's en taxi's aan schieten rond middennacht

'546274' door HiyaWatty '546274' door HiyaWatty

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Streets of New York..

HiyaWatty

Streets of NewYork City, 2 jaar geleden een weekje naar NewYork geweest. Wat een geweldige stad is dat! Op straat is het er in de zomer gezellige drukt. Veel leven op straat, mensen chillen in de vele stads parken, Yoga, Basketbal, Schaken, Muziek etc Het is er echtallemaal buiten te doen ;) Op de foto overstekende voetgangers. Vond deze een mooi detail van een overstekende vrouw in groene jurk. Gaf me echt zo'n jaren 70 gevoel

'545990' door HiyaWatty '545990' door HiyaWatty

Thailand

Thailand

Chiangmai Kids

HiyaWatty

Chiangmai Kids Waren paar dagen met de Nachtrein naar Chiangmai gegaan Hadden er een motortje gehuurd om de omgeving van Chiangmai te gaan verkennen. Zo kwamen we o.a. Bij een Tempel complex aan waar deze kids in traditionele kledij op de met mozaiek versierde trap zaten te spelen. De leuning was een honderden meters lange chinese draak die je naar de tempel op de top van de berg bracht ;)

'534170' door HiyaWatty '534170' door HiyaWatty

Nederland

Nederland

Zwanen

HiyaWatty

Tijdje terug in m'n geboorte dorp Cuijk familie bezoek, wandelen en omgeving verkennen. Bij een plas in de omgeving kwamen we deze zwanen en hun jongen tegen. Komen net uit het veilige riet gezwommen het grote water op lekker dicht achter vader of moeder aan.

'516374' door HiyaWatty '516374' door HiyaWatty

HongarijeBoedapest

HongarijeBoedapest

Budapest

HiyaWatty

Budapest: Afgelopen weekend hebben we een als stedentripje Budapest bezocht. Een Mooie stad met mooie gebouwen. Vanaf Buda zijde had je een mooie uitzicht over de Donau en Pest Op de achter grond zie je het Perlament gebouw.

'450630' door HiyaWatty '450630' door HiyaWatty

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

Zonsondergang...Schev

HiyaWatty

Zonsondergang Scheveningen. Vandaag even langs Scheveningen om ff uit te waaien, net als vele andere mensen. Erg veel wind goed weer voor kitesurfers zelfs ver na zonsondergang bleven ze hoge golven trotseren.

'448596' door HiyaWatty '448596' door HiyaWatty

ThailandBangkok

ThailandBangkok

Inside House

HiyaWatty

Inside House Dit is een van de woningen waar ik stiekem naar binnen keek en een foto nam om een indruk te geven hoe kleine deze woningen wel niet waren. (Vorig verhaal Streets of Bangkok: Wederom weer met opzet aan het verdwalen gegaan. We waren over de Amulet Market gaan lopen.. Op een gegeven moment zijn we dit smal straatje in gegaan.. Een smal straatje met echt super kleine houten woningen waar nog steeds gezinnen wonen op 9m2 Blijkt een straatje met woningen te zijn voor oud werknemers van het grote oude paleis)

'448595' door HiyaWatty '448595' door HiyaWatty

ThailandBangkok

ThailandBangkok

Streets of Bangkok

HiyaWatty

Streets of Bangkok, Wederom weer met opzet aan het verdwalen gegaan. We waren over de Amulet Market gaan lopen.. Op een gegeven moment zijn we dit smal straatje in gegaan.. Een smal straatje met echt super kleine houten woningen waar nog steeds gezinnen wonen op 9m2 Blijkt een straatje met woningen te zijn voor oud werknemers van het grote oude paleis.

'448448' door HiyaWatty '448448' door HiyaWatty

ThailandChiang Mai

ThailandChiang Mai

Tempel Complex

HiyaWatty

Tempel Complex, Tijdens onze afgelopen reis in Thailand hebben we wel honderden tempels gezien. We hebben er maar 3 bezocht in Chiangmai.. Dit complex was ergens afgelegen toen we op zoek waren naar een meer... Wat in de Lonely Planet stond Waren een beetje verdwaald ;)

'448405' door HiyaWatty '448405' door HiyaWatty

ThailandBangkok

ThailandBangkok

Markt Omaatje

HiyaWatty

Markt Omaatje, Bangkok is een geweldige stad… Gewoon op een locale ferry stappen lekker verdwalen en maar zien waar je uit komt. Zo kwamen we bij een Markt aan de overkant van de rivier en na verschillende straatje uitlopen kwamen we bij een Markt waar alleen de locale mensen komen. Dit Omaatje zittend op de grond verkoopt wat groente

'448404' door HiyaWatty '448404' door HiyaWatty

ThailandChiang Mai

ThailandChiang Mai

ChiangMai Market

HiyaWatty

ChaingMai Market, De locale markt is ook echt een must om deze te bezoeken. je komt er geen Toeristen tegen omdat de markt buiten het centrum ligt Na tip van een locale thai kwamen we op deze markt terecht. je kijkt er je ogen uit wat hier verkrijgbaar is.

'448015' door HiyaWatty '448015' door HiyaWatty

ThailandChiang Mai

ThailandChiang Mai

Marktje

HiyaWatty

Marktje: Op een Marktje in de buurt van Chiangmai kwamen we bij een marktje waar local hun goederen te koop aanboden. Deze 3 locale verkopers verkopen er hun zelfgemaakte producten.

'447998' door HiyaWatty '447998' door HiyaWatty

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

EmpireState Building

HiyaWatty

EmpireState Building: Daar sta je dan een gebouw dat bijna 100 jaar geleden gebouwd is in maar 11 maanden? Meer dan 400 meter hoog een indrukwekende uitzicht van de stad op 386 meter hoogte! Zeker een Must als je deze stad bezoekt! ;)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier