Francesco05

profiel Francesco05

Naam

Marijn Schraa

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

0

Lid sinds

17 January 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Italië

Fav. stad

Wenen

Over mij

Ciao! Ik ben Marijn.

Ik ben zoals de meeste hier waarschijnlijk dol op reizen.
Ik studeer op de Pabo in Arnhem en probeer van de tijd en het geld wat ik over heb, zoveel mogelijk te reizen.

Naast het bezoeken van steden en cultuur, ben ik ook graag actief bezig op vakantie. Zoals quad rijden, rafting, skiën etc.

Meestal om het jaar ga ik naar Sicilië. Dit land heb ik leren kennen door mijn vriendin, welke half Italiaans is.
Hier verblijf ik meestal een maand. Ik kan jullie dan ook een hoop vertellen over dit prachtige land.

Naast Italië heb ik nog meer landen bezocht, met name ook Oostenrijk, waar ik bijna ben grootgebracht.

Mijn Motto

'Een dag niet gereisd, is een dag niet geleefd.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

Alpha 330

Overige

Sony HDR-SR12e (Full HD camcorder)

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Francesco05"

 • profile image comment
  Door Waggie• geplaatst op 17 Jan 2011 | 17:37:21

  Hoi Marijn! Mooie foto's. Ik heb wel gezien dat je heel veel foto's heeft geplaatst. Het is beter als je niet zoveel achter elkaar plaatst., anders krijgen ze niet zoveel aandacht! Veel plezier en welkom op RR!!
  Groeten, Wagner

  Bericht aangepast op 23:46:31
 • profile image comment
  Door Francesco05• geplaatst op 17 Jan 2011 | 17:34:16

  Hoi Diana,

  Bedankt voor de tip!

  Groetjes Marijn

  Bericht aangepast op 23:46:29
 • profile image comment
  Door Diana• geplaatst op 17 Jan 2011 | 16:37:45

  Hoi Marijn,

  welkom op RR en veel plezier op deze site!
  Tip: plaats niet teveel foto's in een keer, want dan krijgen ze niet meer de aandacht die ze verdienen en dat zou jammer zijn!

  Groetjes, Diana

  Bericht aangepast op 02:30:14
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 18 Jan 2011 | 07:54:37

  Beste Marijn,

  Helaas hebben we je foto 'Uitzicht vanaf het Teatro Greco in Taormina' offline gezet omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te zetten. Daar val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 02:26:18

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'295260' door Francesco05 '295260' door Francesco05

ItaliëSicilië

ItaliëSicilië

Bedevaartsoord Tindar

Francesco05

Voor de mensen die graag een bedevaartsoord willen bezoeken, kunnen naar Tindari in het noorden van Sicilië. Het is een mooie en rustige plaats, waar men naast de beroemde kerk ook prachtige Griekse opgravingen van de oude stad Tyndaris kan bewonderen. Welke zeker de moeite waard zijn om te bezoeken, aangezien Tindari niet erg groot is. Je kunt je hier dan ook zeker niet een hele dag vermaken. Om Tindari te bezoeken, kan je je auto parkeren en word je met de bus naar boven gereden, je kunt ook lopen, maar dat is een behoorlijke klimtocht. Eenmaal aangekomen kun je de kerk van de zwarte Madonna bezichtigen welke van binnen erg mooi is, hierin staat ook het verhaal van de kerk met het zwarte Madonna beeldje beschreven.

'295257' door Francesco05 '295257' door Francesco05

ItaliëCatania

ItaliëCatania

De Dom van Catania

Francesco05

Op deze foto zie je de Dom van Catania. Een van de vele prachtige gebouwen in deze stad. De dom staat op het Piazza del Duomo, waar ook een beeld van een olifant staat. Dit beeld is het officiële symbool van Catania. Het beeld (Liotru) zou de stad moeten beschermen tegen het geweld van de Etna en is daarom erg belangrijk voor deze stad. Men kan in Catania, heel goed winkelen. De stad zit vol met winkels en de prijzen zijn gewoon normaal zoals in Nederland. De cultuur liefhebber kan zich hier zeker een aantal dagen vermaken, mensen die graag winkelen zijn hier ook een lange tijd zoet. Catania is zeker een aanrader en moet je gezien hebben als je in Sicilië bent geweest.

'295272' door Francesco05 '295272' door Francesco05

ItaliëPalermo

ItaliëPalermo

Teatro Massimo Palerm

Francesco05

Op de foto zie je theater Massimo in Palermo. Dit prachtige theater is een van de grootste van Europa. Hier worden vele concerten en voorstellingen gegeven. Tevens zijn in dit theater de laatste scènes van de Godfather III hier opgenomen. Je mag zelfs plaats nemen op de stoel van Corleone. Het theater heeft een enorm podium wat tientallen meters diep is. Het is jarenlang dicht geweest, vanwege veiligheidsproblemen en corruptie van maffia en politiek. Maar is in 1997 weer geopend. Palermo is een schitterende en levende stad tot laat in de nacht. Men kan hier veel zien en je hebt voor deze stad zeker een paar dagen nodig, om hem helemaal te bezichtigen. Met de Normandische kathedraal als hoogtepunt van de stad.

Mijn fans (1)

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 38 | Community toppers

Traditionele vissers ... Foto: Antwan

1. Topreview: n.v.t.
2. Topfoto & tip: Traditionele vissers ... door Antwan
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Elleke
5. Nieuwkomer: MGPhotography

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik