minas-de-rio-tinto

Foto door Reisreporter Graaf

Wat is het minas-de-rio-tinto van jouw dromen? Wil je zonnen op eindeloze costas, vulkanen beklimmen op de Canarische Eilanden of hiken in de Pyreneeën? Laat je je verleiden door opwindende metropolen als Madrid en Barcelona of door de ene na de andere verrassing in het binnenland, van desolate vissersdorpjes in Galicië met hippe Michelin-restaurants tot de enige woestijn van Europa? Duik je in de rijke geschiedenis, met sporen van het Romeinse en Moorse rijk, of neem je liever een kijkje in de fenomenale regionale keuken? ¡Vamos!

Informatie over minas-de-rio-tinto

Beste foto's & tips van minas-de-rio-tinto

'1113145' door Graaf '1113145' door Graaf

Spanjeminas-de-rio-tinto

Spanjeminas-de-rio-tinto

Oranje landschap

Graaf

Speciaal voor vandaag, binnenzittend terugdenken aan mooie reizen. Ik vond dit plaatje nog; de Rio Tinto in de buurt van het dorpje El Madroño. In het felle zonlicht is alles hier oranje.

'1100191' door Graaf '1100191' door Graaf

Spanjeminas-de-rio-tinto

Spanjeminas-de-rio-tinto

Stenen in water

Graaf

Nog maar een afbeelding van de Rio Tinto. Grappig dat ik een aantal van jullie met mijn foto uit de Himalaya helemaal op het verkeerde been gezet gezet heb. Ook aan de andere kant van de wereld dus kleurrijke landschappen door mineralen in de bodem. Maar zo rood als hier heb ik het in de Himalaya niet gezien. Rio Tinto is heel speciaal, een echt paradijs voor fotografen.

'1109479' door Graaf '1109479' door Graaf

Spanjeminas-de-rio-tinto

Spanjeminas-de-rio-tinto

Verroest en verlaten

Graaf

Bij Minas-de-Rio-Tinto vind je nog een groot verlaten mijnbouw gebied. Een Eldorado voor fotografen. In het gebied ook nog een verlaten spoorweg emplacement, waar meerdere treinen staan weg te roesten.

Laat kaart zien