image
Natuurhuisje.nl

Fotowedstrijd december: stuur je mooiste bosfoto in en win een huisje in het bos (en vele andere prijzen)

Laat de wereld zien hoe mooi en bijzonder bos is! Deel dit najaar jouw favoriete bosfoto en beschrijf waarom bijvoorbeeld een grappig bosdier, een mooie boom of een stoere bosactiviteit voor jou een bijzondere betekenis heeft. Met je inzending maak je kans op fantastische prijzen: van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts en handige wandelaccessoires. #hetbosingestuurd

 

fotowedstrijd december 'laat je het bos insturen in!'

 

Fotowedstrijd 'het bos ingestuurd' van Columbus Travel | Wereld Natuur Fonds | Natuurhuisje

Maandwedstrijd december: alle prijzen

 • 1x weekendje weg in een natuurhuisje in het bos In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan en even helemaal tot rust komen te midden van de natuur. Als je een natuurhuisje boekt, draag je bovendien bij aan lokale natuurprojecten. 
 • 1x shinrin-yoku (bostherapie) workshop van Way Back Home op het Landgoed Huis te Maarn. Laad je batterijen op met een bosbad onder professionele begeleiding. 
 • 1x Helsinki Grey Olive rugzak van Kapten & Son Dit topdesign met een volume van 26 liter en een speciaal gevoerd binnenvak is gemaakt van hoogwaardig vegan kunstleer.
 • 1x Utah Mid Premium wandelschoenen van Grisport Deze comfortabele leren wandelschoenen zijn voorzien van dempende zolen voor optimale stabiliteit, t.w.v. € 149,95.
 • 1x Westlynn Jacket voor dames van Regatta Gemaakt van zachte, regenbestendige stof en gewatteerd met warme Thermoguard-isolatie. De jas heeft flatterende gevormde naden, luxe randen van imitatiebont en zakken met rits, t.w.v. € 120.
 • 1x sloffen van Glerups Deze comfortabele sloffen met zwarte rubberzolen zijn handgemaakt, van Nieuw-Zeelandse schapenwol. De dubbele viltlaag op de zool zorgt voor een veerkrachtige pantoffel die koel aanvoelt in de zomer en lekker warm in de winter, € 79,95.
 • 1x toilettas Mavis black denim van Eastpak Deze stijlvolle en ruime toilettas kun je op verschillende manieren dragen dankzij de verstelbare band. Ideaal voor avontuurlijke dagjes uit, € 40.
 • 1x Activist Futurelight™ boots (maat 44,5) van The North Face Ideaal voor wandelingen door stadsparken, veldwegen én bergen. Deze schoenen bieden comfort en technische prestaties en verzekeren een stevige grip op natte en droge ondergrond.
 • 1x voeder- en vogelhuisje van Point-Virgule Maak van je tuin of balkon een openluchtvolière! Het huisje is gemaakt van bamboevezel en verkrijgbaar in verschillende modellen.
 • 1x boek De mooiste boswandelingen van Nederland Samengesteld door Roots, hét natuurmagazine van Nederland.
 • BONUS! 3x rugzak van Vaude Heb je een mooie bosfoto in Duitsland gemaakt? Dan maak je ook kans op een Asymmetric 52+8 rugzak van het duurzame Duitse outdoormerk Vaude t.w.v. € 170! Om kans te maken voeg je aan het bijschrift van je Duitse bosfoto #duurzaamduitsland toe. De veelzijdige en lichte de Asymmetric 52+8 rugzak heeft een in hoogte verstelbaar draagsysteem en een bijzonder hoog draagcomfort. Hij is dan ook bij uitstek geschikt voor meerdaagse tochten en backpacking. 

Maandwedstrijd december: alle inzendingen

 
 

Winnaars van de maandwedstrijd november

In de eregalerie hieronder kun je de winnende inzendingen voor de maandwedstrijd november bekijken. De jury heeft daarvoor een keuze gemaakt uit de 50 foto’s waarop het meest gestemd is door het publiek. Een moeilijke opgave, want de kwaliteit van de inzendingen was bijzonder hoog. Uiteraard hebben we gekeken naar de kwaliteit en originaliteit van de foto’s, lettend op criteria als compositie en licht- en kleurgebruik. Maar ook het bijbehorende fotobijschrift woog mee in de beoordeling – in hoeverre kregen wij hiervan zelf zin om het bos ingestuurd te worden?! Winnaars, van harte gefeliciteerd! De Columbus Travel-redactie neemt met jullie contact op over jullie prijs. Omdat wij overweldigd zijn door het grote aantal inzendingen in november en meer bosliefhebbers een kans willen geven om ook een prijs in de wacht te slepen, hebben we besloten om voor de wedstrijdmaanden december en januari een grotere fotoselectie mee te laten dingen. De jury zal uit de top 100 foto’s van de publieke stemronde een keuze maken. Bedankt voor ieders enthousiasme!

 
 

Terugkijken: alle inzendingen voor de maandwedstrijd november

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.