image
Natuurhuisje.nl

Fotowedstrijd januari: stuur je mooiste bosfoto in en win een huisje in het bos (en vele andere prijzen)

Laat de wereld zien hoe mooi en bijzonder bos is! Deel deze winter jouw favoriete bosfoto en beschrijf waarom bijvoorbeeld een grappig bosdier, een mooie boom of een stoere bosactiviteit voor jou een bijzondere betekenis heeft. Met je inzending maak je kans op fantastische prijzen: van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts en handige wandelaccessoires. #hetbosingestuurd

De bosfotowedstrijd van januari is afgelopen en dit zijn de winnaars!

Ook in januari lieten jullie ons genieten van de meest uiteenlopende boservaringen. Dank jullie wel! De jury was deze maand bijzonder onder de indruk van het fraaie kleurgebruik en spel met licht van veel inzendingen. Ook verraden veel deelnemers een scherp oog voor compositie. De winnende foto's zijn daarvan uiteraard uitmuntende voorbeelden. Ben je in de prijzen gevallen, dan ontvang je nog persoonlijk bericht. Smaakt deze competitie naar meer? Doe dan ook mee aan onze gloednieuwe 'haal ver weg dichtbij' fotowedstrijd in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl. Je kunt o.a. een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Kroatië en Slovenië winnen. Als deelnemer aan deze nieuwe actie krijg je van ons sowieso een online fotografiecursus t.w.v. € 69,95 cadeau, om je te bedanken voor je steun en enthousiasme in deze moeilijke tijden. 

 

 

 

Fotowedstrijd 'het bos ingestuurd' van Columbus Travel | Wereld Natuur Fonds | Natuurhuisje

Maandwedstrijd januari: alle prijzen

  • 1x weekendje weg in een natuurhuisje in het bos In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan en even helemaal tot rust komen te midden van de natuur. Als je een natuurhuisje boekt, draag je bovendien bij aan lokale natuurprojecten. 
  • 1x houten 3D-stadskaart naar keuze van Woodmaps t.w.v. € 379. Geboren uit een passie voor reizen, het ontdekken van nieuwe plekken en een fascinatie voor complexe stratenpatronen, ontwerpt en produceert het bedrijf Woodmaps duurzame stadskaarten. 
  • 1x shinrin-yoku (bostherapie) workshop van Way Back Home op het Landgoed Huis te Maarn. Laad je batterijen op met een bosbad onder professionele begeleiding. 
  • 1x Helsinki Grey Olive rugzak van Kapten & Son Dit topdesign met een volume van 26 liter en een speciaal gevoerd binnenvak is gemaakt van hoogwaardig vegan kunstleer.
  • 1x Activist Futurelight herenschoenen van The North Face Deze schoenen met een ademend, waterdicht membraan bieden comfort en technische prestaties, en verzekeren een stevige grip op natte en droge ondergrond.
  • 1x sloffen van Glerups Deze comfortabele sloffen met zwarte rubberzolen zijn handgemaakt, van Nieuw-Zeelandse schapenwol. De dubbele viltlaag op de zool zorgt voor een veerkrachtige pantoffel die koel aanvoelt in de zomer en lekker warm in de winter, € 79,95.
  • 1x kaart van Amsterdam en Breda van Urban Nature Alle natuurplekken in en rondom de stad overzichtelijk in kaart gebracht.
  • 1x voeder- en vogelhuisje van Point-Virgule Maak van je tuin of balkon een openluchtvolière! Het huisje is gemaakt van bamboevezel en verkrijgbaar in verschillende modellen.
  • 1x boek De mooiste boswandelingen van Nederland Samengesteld door Roots, hét natuurmagazine van Nederland.

Maandwedstrijd januari: alle inzendingen