image
Pie Aerts

Fotowedstrijd: win de safari van je leven!

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia.

Columbus viert dit najaar de wereld van wilde dieren en eert de mensen die overal ter wereld hun leven wijden aan de bescherming van deze dieren. We besteden uitgebreid aandacht aan wildlife op onze website en organiseren voor natuurliefhebbers gratis webinars met dierenbeschermers, natuurfotografen en natuurreisspecialisten. Als klapper op de vuurpijl bieden we je de kans in het spoor te treden van Pie Aerts, oprichter van Prints for Wildlife. Voor een reisreportage in de nieuwe editie van Columbus Travel legde hij de spectaculaire natuur van Greater Amboseli in Kenia vast. In dit natuurgebied vind je onder andere Super Tuskers,  mannelijke olifanten met slagtanden die elk meer dan 45 kilo wegen en vaak reiken tot aan de grond. Door stroperij zijn er helaas nog slechts 24 Super Tuskers over in heel Afrika. Je kunt er er oog in oog mee komen tijdens een geheel verzorgde safarireis voor twee personen, verzorgd door  Talisman travel design en Great Plains Conservation. Deze safari van je leven is inclusief drie nachten in de luxe Ol Donyo Lodge, drie nachten in het Mara Nyika Camp en vluchten met KLM.

Deze wedstrijd is inmiddels gesloten. De winnaar wordt in de tweede week van januari bekendgemaakt. 

Upload hieronder een foto van je favoriete natuurervaring. Je natuurfoto moet buiten Nederland of België zijn genomen, maar verder heb je carte blanche: verras ons met je beste shots van wilde dieren en fraaie landschappen. Te land, ter zee en in de lucht. In het fotobijschrift moet duidelijk worden beschreven hoe andere reizigers op duurzame wijze ook deze ervaring kunnen hebben. Je uitleg is een belangrijke factor in de beoordeling van je inzending. Je inzending wordt automatisch getoond in de fotogalerie op deze pagina. De beste inzendingen krijgen een ereplek in de eerste Columbus-editie van 2022. In deze editie wordt ook de winnaar van de safarireis bekendgemaakt! 

fotowedstrijd natuur & wildlife