Jwillemb

'373961' door Jwillemb '373961' door Jwillemb

ChinaBeijing

ChinaBeijing

Oude vrouw in Peking

Jwillemb

Peking, een natuurlijk portret van een oudere dame. Hoedje tegen de zon en de pyama nog. Zo genietend van alles om haar heen in een bruisende stad.

'373960' door Jwillemb '373960' door Jwillemb

ChinaBeijing

ChinaBeijing

Kind in de verboden..

Jwillemb

De kinderen in China dragen geen luiers. De oplossing is een aan de achterzijde open broek. Zodra ze hurken gaat deze dan open staan zodat ze hun behoefte kunnen doen waarna de ouders dit opruimen.

'373959' door Jwillemb '373959' door Jwillemb

ChinaBeijing

ChinaBeijing

Kind in verboden stad

Jwillemb

De verboden stad in Peking is voor de Chinesen een topatractie. Uit het gehele land komen ze met de hele familie naar Peking om de pracht en praal van hun vroegere heersers te bewonderen.

'373958' door Jwillemb '373958' door Jwillemb

ChinaGuangxi en Guizhou

ChinaGuangxi en Guizhou

Rijstvelden zo ver he

Jwillemb

De rijstvelden op de Longji Titan, drakenrug terrassen, van de Zhyang. Zo ver het oog reikt strekken de rijstvelden zich uit door het landschap in alle tinten groen.

'373957' door Jwillemb '373957' door Jwillemb

ChinaGuangxi en Guizhou

ChinaGuangxi en Guizhou

Zhuang vrouw op de...

Jwillemb

Tijdens een wandeling door de rijstterrassen van de Zhuang werken de vrouwen in deze velden in traditionele kleding. Ze dragen allemaal hun vaak een meter lange haar gevlochten in een bandage op het hoofd.

'373956' door Jwillemb '373956' door Jwillemb

ChinaShanghai

ChinaShanghai

Shanghai temptations

Jwillemb

De metropool Shanghai, You hate it or You love it. In deze stad struikel je niet alleen over de miljoenen mensen. Overal waar je maar kijkt zie je de reclame borden, zo veel dat er geen andere verlichting nodig is om Shanghai bij nacht te verlichten.

'373326' door Jwillemb '373326' door Jwillemb

NederlandZeeland

NederlandZeeland

Verstilling

Jwillemb

In het drukke Nederland is het gelukkig nog steeds mogelijk om tot rust te komen. Tijdens een break-out in Zeeland wandelend langs de mooie Zeeuwse kust kom je dan ook langs dit mooie plaatje.

'373325' door Jwillemb '373325' door Jwillemb

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Prachtige Toskaanse..

Jwillemb

Tijdens een van onze vele reizen door Italie zijn we er uiteindelijk zeker van dat het overweldigende prachtige Toscaanse landschap de winnaar is in deze categorie Italiaanse landschappen waar je dan ook zeer blij van wordt.

'373282' door Jwillemb '373282' door Jwillemb

Maleisië

Maleisië

Markt in Noord-Oost .

Jwillemb

Kota Baharu, in het noord-oosten van maleisie is de Islam de overheersende godsdienst. Zo sterk zelfs dat taxischauffeurs mijn bagage dragen echter de bagage van mijn vrouw volkomen negeren. Op terassen en andere gelegenheden schudden de mannen mij spontaan de hand en negeren ook hier mijn vrouw volkomen. Op deze markt zijn het de vrouwen die de zaken doen en zijn de mannen duidelijk niet aanwezig.

'373280' door Jwillemb '373280' door Jwillemb

ChinaBeijing

ChinaBeijing

Chineese peuter

Jwillemb

Op mijn rondreis door China, via Peking naar de binnenlanden en eindigend in HongKong, kreeg ik deze peuter in mijn zoeker. Gewillig en verbaasd kon ik hem in alle kleurpracht op de foto zetten.

'373279' door Jwillemb '373279' door Jwillemb

Verenigde StatenWashington D.C.

Verenigde StatenWashington D.C.

Keuzevrijheid

Jwillemb

Op een eerdere vakantie in de VS, tijdens mijn verblijf in Washington, openbaarde deze heer de problemen van keuzevrijheid naast die van persvrijheid. Het maken van keuzes en persvrijheid is niet voor iedereen even gemakkelijk.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 38 | Community toppers

Traditionele vissers ... Foto: Antwan

1. Topreview: n.v.t.
2. Topfoto & tip: Traditionele vissers ... door Antwan
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Elleke
5. Nieuwkomer: MGPhotography

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik