Vreiland

profiel Vreiland

Naam

Michel Vrijland

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

04 July 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Over mij

Bezeten van bamboe, lieve vriendin Leonie, levensgenieter en optimist in willekeurige volgorde en inmiddels uitgebreid gezin met dochter en tweeling. Sparen maar voor de volgende avontuurlijke reis .... met z'n vijfjes.

Mijn Motto

'"Nu anders reizen"'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Canon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'498203' door Vreiland '498203' door Vreiland

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Horse power op Java

Vreiland

Hier zie je een profiel van 1 van de ruiters die bij de Bromo vulkaan een geheel verzorgde reis, lees paardrijtochtje, naar de voet van de Bromo vulkaan aanbieden.

'515732' door Vreiland '515732' door Vreiland

NamibiëSossusvlei

NamibiëSossusvlei

Zon zand en silhouet

Vreiland

Bij de zonsopkomst op dune 45 zag ik deze vrouw lopen op de bergtop van de duinen. Haar silhouet steekt af tegen de schaduw van de zandduinen

'515734' door Vreiland '515734' door Vreiland

MyanmarU Bein's brug

MyanmarU Bein's brug

Monnik anno 2015.

Vreiland

Een telefoon is tegenwoordig een primaire levensbehoefte. Van kleine afgelegen dorpjes in zuidelijk afrika tot Myanmar Azie, Afstanden zijn groot en veel mensen reizen nog te voet of liftend. Een mobiele telefoon is in dit geval zeker een must-have. Zou deze monnik een telefoon hebben voor de "fun" of is hij aan het appen, Facebooken, instagrammen of kijkt hij wellicht op pinterest? Wie weet.

Mijn fans (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier