Sofietje

profiel Sofietje

Naam

Sofietje

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

31 August 2017

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'562841' door Sofietje '562841' door Sofietje

OmanWahibi Sands en omgeving

OmanWahibi Sands en omgeving

Magische zonsondergan

Sofietje

Magisch! Het juiste woord voor een overnachting in de woestijn. De zonsondergang is één van de mooiste die we ooit al gezien hadden. Overnachten in een woestijntent, met een zwembad terwijl er in de verste verte niets is. Zalig!

'562843' door Sofietje '562843' door Sofietje

Verenigde Arabische EmiratenAbu Dhabi

Verenigde Arabische EmiratenAbu Dhabi

Sjeik Zayed moskee

Sofietje

De Sjeik Zayed moskee is enkel met superlatieven te beschrijven! Gigantisch groot, indrukwekkend, ... . Het gebouw ademt pure luxe en rijkdom uit. De witte marmer steekt heel mooi af tegen de straalblauwe hemel. Binnen vind je de mooiste (en grootste) tapijten ter wereld. De lusters zijn bekleed met duizenden swarovskikristallen. Een unieke ervaring om er in rond te mogen lopen, zelfs al is het gesluierd als vrouw.

'562839' door Sofietje '562839' door Sofietje

MaleisiëSarawak

MaleisiëSarawak

Bako National Park

Sofietje

Super geweldig nationaal park! Het bezoek met een gids is goud waard: hij wijst je op dieren die je anders niet ziet zitten. We zagen schorpioenen, slangen en natuurlijk ook de neusapen!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier