SMeijer

'453538' door SMeijer '453538' door SMeijer

TanzaniaZanzibar eiland

TanzaniaZanzibar eiland

Gebedsdag in Stone...

SMeijer

In de smalle straten van Stone Town loopt deze man langs een van de karakteristieke deuren. De bevolking van Zanzibar is voor 98% Islamitsch. Uit verschillende hoeken van de stad hoor je meermaals per dag oproep tot gebed. Aangezien vrijdag een gezamenlijke gebedsdag is zie je in Stone Town vele mannen gekleed als deze bidden.

'356916' door SMeijer '356916' door SMeijer

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

Nieuwsgierige schapen

SMeijer

Een paar honderd meter bij mijn huis vandaan (in Hazerswoude) staat een klein bos met véél schapen. Na een tijdje kwamen ze nieuwsgierig een kijkje bij me nemen terwijl ik mijn nieuwe camera aan het testen was.

'356911' door SMeijer '356911' door SMeijer

ItaliëRome

ItaliëRome

Italiaanse ober genie

SMeijer

Deze Italiaanse ober geniet van zijn pauze terwijl hij rustig het laatste nieuws uit de krant doorneemt. Dit schattige cafeetje staat in de wijk Trastevere.

'356806' door SMeijer '356806' door SMeijer

ItaliëRome

ItaliëRome

Lantaarn hult Romeins

SMeijer

Vanaf de plek waar ik sta zijn tientallen ogen gericht op het Colosseum, maar gelukkig was deze oudere Italiaanse man aan de overkant van de straat net zo de moeite waard om vast te leggen. Hij loopt nietsvermoedend langs de kleurrijke muur waar de straatlantaarn zijn schaduw op werpt.

'356804' door SMeijer '356804' door SMeijer

ItaliëRome

ItaliëRome

Amore van marmer

SMeijer

Net zo indrukwekkend als de grootte van het monument zijn de beelden op het Victor Emanuel II / Il Vittoriano. De zon achter de kussende Romeinen zorgt voor een extra romantisch tintje.

'282246' door SMeijer '282246' door SMeijer

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Zonsopgang bij de...B

SMeijer

Het uitzicht van de zonsopgang boven de wolken is nog mooier dan de Bromo vulkaan zelf. Na de indrukwekkende sterrenhemel volgen alle kleuren van de regenboog.

'282142' door SMeijer '282142' door SMeijer

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Drie vrouwen halen...

SMeijer

Deze drie vrouwen hebben er duidelijk al heel wat werk opzitten. Samen halen ze bladeren van de geoogste maïskolven af zoals dat in Indonesië gaat: Pelan-Pelan.

'282134' door SMeijer '282134' door SMeijer

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Schoolkinderen rennen

SMeijer

Drie kinderen in uniform rennen enthousiast richting de camera nadat ze klaar zijn met school. Het dorp waar ze wonen ligt afgelegen en is groen en onaangetast door verstedelijking.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 38 | Community toppers

Traditionele vissers ... Foto: Antwan

1. Topreview: n.v.t.
2. Topfoto & tip: Traditionele vissers ... door Antwan
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Elleke
5. Nieuwkomer: MGPhotography

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik