RLijmbach

'497696' door RLijmbach '497696' door RLijmbach

CanadaNiagara watervallen

CanadaNiagara watervallen

Niagara Falls

RLijmbach

Bij de Niagara Falls varen boten af en aan om zo dicht mogelijk bij het watergeweld te komen. Vanaf boven kan je aan de kleur van de poncho’s zien of de bootjes van de Amerikaanse of Canadese kant zijn vertrokken. Ook denk je dan nog dat die poncho’s voor de show zijn, maar deze heb je echt nodig! Hoe dichterbij je komt hoe harder het gaat ‘regenen’. Maar wat een mooi natuurgeweld en een flinke stroming. Leuk om mee te maken.

'496461' door RLijmbach '496461' door RLijmbach

NoorwegenNoordkaap

NoorwegenNoordkaap

Noordkaap 71° 10' 21.

RLijmbach

Tijdens mijn reis naar de Noordkaap heb ik deze foto rond 12 uur s nachts geschoten. Wat een apart fenomeen, de midzomerzon! Als je 2uur ’s nachts wakker wordt lijkt het qua licht 2uur ’s middags! De reis naar de Noordkaap is schitterend. Ik ben via Zweden en Finland omhoog gereden en via de Noorse kust naar beneden gereden. Echt een schitterende reis en ik wat zou graag weer terug willen naar Noorwegen.

'492315' door RLijmbach '492315' door RLijmbach

IJslandZuidland

IJslandZuidland

Aurora borealis op...

RLijmbach

Na een aantal pogingen heb ik op IJsland afgelopen januari dit mooie fenomeen kunnen zien! Het blijft lastig om dit goed op de foto te zetten.

'492219' door RLijmbach '492219' door RLijmbach

NoorwegenNoord Noorwegen

NoorwegenNoord Noorwegen

Walvis spotten in de.

RLijmbach

Tijdens mij reis naar de Noordkaap gestopt bij het schitterende gedeelte de Lofoten in Noorwegen. Een mooi gebied waar als je gelukt hebt walvissen kan zien. Tijdens onze boottocht hebben we vier verschillende walvissen kunnen spotten. Wat een grote en mooie beesten zijn dat!

'491769' door RLijmbach '491769' door RLijmbach

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

NYC, Times Square

RLijmbach

Bij sommige afbeeldingen weet je precies waar ze zijn gemaakt. Zo ook bij deze, Times Square in New York! De straatnamen met op de achtergrond de videoschermen.

'491687' door RLijmbach '491687' door RLijmbach

IJslandWestland

IJslandWestland

Kerk aan de kust

RLijmbach

Tijdens de rondreis in IJsland zijn we verschillende keren gestopt om te genieten van het prachtige uitzicht. Zo kwam ik uit bij dit kerkje wat bij de kust staat.

'490900' door RLijmbach '490900' door RLijmbach

IJsland

IJsland

Net voor een...uitbar

RLijmbach

Deze foto is op IJsland gemaakt net voordat de geiser uitbarst. Een tel laat spuit de geiser water 30 meter de lucht in. Je ziet in de 'bel' de druk die wordt opgebouwd voordat de explosie komt. Een zeer mooi natuurverschijnsel!

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik