Niagara watervallen

Twaalf miljoen toeristen bezoeken dit wereldwonder jaarlijks in het zuiden van de provincie Ontario. Iedere minuut valt hier 115 liter water 52 meter omlaag. De Horseshoe Watervallen (vanwege de hoefijzervorm) vormen het Canadese gedeelte. Tijdens de 'Maid of Mist' vaar je vlak langs de watervallen. De regenjas die je aan krijgt baat niet, want je komt gegarandeerd zeiknat terug. Foto’s of video’s maken is hier nagenoeg onmogelijk!

Informatie over Niagara watervallen

Beste foto's & tips van Niagara watervallen

'308573' door PaulHoo '308573' door PaulHoo

CanadaNiagara watervallen

CanadaNiagara watervallen

Amish

PaulHoo

Toen ik deze foto begin dit jaar plaatste heeft de redactie hem er terecht af gehaald omdat mijn vriendin nog op de foto stond. Dit keer heb ik haar eraf gehakt (wat ik niet ongestraft kan doen op andere foto's ;) De typische kleding, haardracht en hoedjes lijken uit vroegere tijden te komen. Let op de blik van het voorste meisje. Ik blijf me afvragen waaraan ze dacht, haar blik is wat droevig. Ook ingestuurd voor het generatiethema van September 2011.

'497696' door RLijmbach '497696' door RLijmbach

CanadaNiagara watervallen

CanadaNiagara watervallen

Niagara Falls

RLijmbach

Bij de Niagara Falls varen boten af en aan om zo dicht mogelijk bij het watergeweld te komen. Vanaf boven kan je aan de kleur van de poncho’s zien of de bootjes van de Amerikaanse of Canadese kant zijn vertrokken. Ook denk je dan nog dat die poncho’s voor de show zijn, maar deze heb je echt nodig! Hoe dichterbij je komt hoe harder het gaat ‘regenen’. Maar wat een mooi natuurgeweld en een flinke stroming. Leuk om mee te maken.

'458055' door Jan10e '458055' door Jan10e

CanadaNiagara watervallen

CanadaNiagara watervallen

Spring at Niagara...F

Jan10e

Een strakke dag in Niagara Falls. De watervallen van onder tot boven en van links naar rechts kunnen bewonderen. Ik had graag ook achter de watervallen het geraas willen meemaken, maar er waren werkzaamheden, dus helaas geen toegang deze dag. Op diverse plekken vanaf het park dat naast de watervallen is heb je steeds weer een ander zicht op de rivier of de waterval. Eind april... spring is in the air...

Laat kaart zien