Nickyfotograaf

profiel Nickyfotograaf

Naam

Nicky van der Heijden

Reviews

0

Foto's & tips

30

Blogs

0

Lid sinds

03 December 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Uganda

Fav. stad

Sydney

Over mij

Ik fotografeer al vanaf jongs af aan. Vooral dieren, natuur, landschap en reisfotografie hebben mijn voorkeur. Al heel wat landen mogen zien en ontdekken en heel wat foto's gemaakt. Ik kijk ook veel naar foto's van andere om ook daar van te leren. Niet alleen fotograferen is mijn grote hobby maar ook reizen. Welk land nu het mooiste is, is moeilijk te zeggen want ieder land is anders op zijn eigen manier mooi en de moeite waard om te ontdekken.

Mijn Motto

'Stel niet uit tot later maar geniet er nu van.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 700D

Overige

Ik fotografeer met diverse camera's. Met iPhone , compactcamera en spiegelreflex camera.

 

4 reactie(s) bij "Nickyfotograaf"

 • profile image comment

  Ok met de Panda's ben ik het mee eens maar Orang oetans zijn ook gewoon in het wild te fotograferen net als berggorilla's. Beide in het wild gefotografeerd.

  Door Nickyfotograaf • geplaatst op 2016-04-02 08:22:29
 • profile image comment

  Beste Nicky, Helaas hebben we je foto's van dieren die in gevangenschap leven offline gezet. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan, zoals bijv. dieren in een dierentuin. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, De Fotoredactie.

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2016-04-01 13:42:32
 • profile image comment

  Bedankt Gerard, Dat is iets wat ik niet wist. Maar mocht Columbus bezwaar tegen mijn foto's hebben dan ga ik ervan uit dat ze mij daarover wel zullen berichten. Dus ik wacht even af voordat ik ze eraf haal. Gr Nicky

  Door Nickyfotograaf • geplaatst op 2016-04-01 13:41:18
 • profile image comment

  hoi Nicky, je hebt een prachtige close up geplaatst van die gier. Op FAQ: http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html staat echter vermeld dat dieren in gevangenschap niet geplaatst mogen worden.... gr. Gerard

  Door geervannesmeed • geplaatst op 2016-04-01 11:07:30

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (30)

'457647' door Nickyfotograaf '457647' door Nickyfotograaf

CookeilandenAitutaki

CookeilandenAitutaki

Pacific resort...Aitu

Nickyfotograaf

Vanuit het zwembad, van het Pacific resort Aitutaki, had je een schitterend uitzicht over de blauwe zee. Aitutaki is een Polynesisch bijna-Atol in het werelddeel Oceanië.

'514016' door Nickyfotograaf '514016' door Nickyfotograaf

Puerto RicoSan Juan

Puerto RicoSan Juan

Puerto Rico, de oude.

Nickyfotograaf

De combinatie van hele oude wijk (waar je beter niet kunt komen), het druk bezochte kasteel San Felipe Del Morro en de zee maken dit voor mij een kleurrijke foto.

'518477' door Nickyfotograaf '518477' door Nickyfotograaf

NamibiëSwakopmund

NamibiëSwakopmund

Zeeleeuwen

Nickyfotograaf

Niet ver van Swakopmund ligt Cape Cross Sail reserve bekend om zijn vele zeeleeuwen. Afgaand op de geur kan je de kolonie niet missen. In november waren er vele kleintjes geboren. Blijft een mooi gezicht om te zien alleen de geur had niet echt gehoeven.