Marcella91

profiel Marcella91

Naam

Reviews

1

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

11 February 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Ecuador

Fav. stad

Berlijn

Over mij

Hoi, Ik ben Marcella en hou erg van reizen. Ieder jaar probeer ik met mijn vriend een of meerdere reizen in binnen en buitenland te maken.
Het fotograferen staat nog in de kinderschoenen, maar daar wordt aan gewerkt!

Mijn Motto

'Never stop exploring!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

GX8

Overige

Diverse lenzen en een sony actioncam

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'1029108' door Marcella91 '1029108' door Marcella91

Canada

Canada

Kamperen aan...Clearw

Marcella91

Wells Grey Provincial park wordt nog niet zo druk bezocht als de parken Banff en Jasper, maar de enige ben je er zeker niet. Wil je buiten de gebaande paden treden in dit park, ga dan met een gids op kampeertocht op Clearwaterlake. Met de volledige kampeeruitrusting in de kano, peddel je naar een afgelegen strandje om je tent op te zetten voor de nacht. 's Avonds boven een kampvuur maak je smoor, een warme marshmallow en plakje chocola tussen twee koekjes, en 's ochtends wordt je wakker met een geweldig uitzicht. Wat wil een mens nog meer?

'1029105' door Marcella91 '1029105' door Marcella91

Finland

Finland

Noorderlicht Ruka,...

Marcella91

Al een aantal weken had het zich niet laten zien… Het prachtige noorderlicht. Zouden wij dan mazzel hebben deze week? Aan de locatie kon het niet liggen, we sliepen namelijk in een leuke chalet aan een meer, dus weinig omgevingslicht. En of we mazzel hadden! Drie avonden danste het licht boven ons hoofd, steeds van vorm veranderend. Een geweldige ervaring!

'572506' door Marcella91 '572506' door Marcella91

EcuadorQuilotoa meer

EcuadorQuilotoa meer

Quilotoa loop met een

Marcella91

Tijdens onze rondreis door Ecuador hebben wij een deel van de Quilotoa loop afgelegd. Wij deden het deel tussen de dorpen Isinlivi en Chugchilan. Op zich is deze wandelroute redelijk bekend onder reizigers, maar wij deden de route onder leiding van een lokale bewoner, waardoor we afweken van de standaard route. Tijdens de vijf uur durende wandeling zijn we dan ook geen enkele andere reiziger tegen gekomen. Wél zagen we leuke dorpjes, boeren aan het werk op het land, prachtige uitzichten, liet de gids trots zijn eigen huis zien en klommen we over grote grondverschuivingen op de weg (zie foto). Bijkomend voordeel is dat deze lokale gids een paard mee neemt om de bagage te dragen.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'1013722' door Kfh '1013722' door Kfh

Nederland

Nederland

Noorderlicht

Kfh

Hierbij voeg ik een hele mooie foto toe van het noorderlicht het is moeilijk uit te kiezen want het noorderlicht is mooi welke foto je ook maakt maar dit zo tussen de mooie bergen, water en het licht van de huizen is dit mooi en speciaal

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik