Marcella91

profiel Marcella91

Naam

Reviews

1

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

11 February 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Ecuador

Fav. stad

Berlijn

Over mij

Hoi, Ik ben Marcella en hou erg van reizen. Ieder jaar probeer ik met mijn vriend een of meerdere reizen in binnen en buitenland te maken.
Het fotograferen staat nog in de kinderschoenen, maar daar wordt aan gewerkt!

Mijn Motto

'Never stop exploring!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

GX8

Overige

Diverse lenzen en een sony actioncam

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'1029108' door Marcella91 '1029108' door Marcella91

Canada

Canada

Kamperen aan...Clearw

Marcella91

Wells Grey Provincial park wordt nog niet zo druk bezocht als de parken Banff en Jasper, maar de enige ben je er zeker niet. Wil je buiten de gebaande paden treden in dit park, ga dan met een gids op kampeertocht op Clearwaterlake. Met de volledige kampeeruitrusting in de kano, peddel je naar een afgelegen strandje om je tent op te zetten voor de nacht. 's Avonds boven een kampvuur maak je smoor, een warme marshmallow en plakje chocola tussen twee koekjes, en 's ochtends wordt je wakker met een geweldig uitzicht. Wat wil een mens nog meer?

'1029105' door Marcella91 '1029105' door Marcella91

Finland

Finland

Noorderlicht Ruka,...

Marcella91

Al een aantal weken had het zich niet laten zien… Het prachtige noorderlicht. Zouden wij dan mazzel hebben deze week? Aan de locatie kon het niet liggen, we sliepen namelijk in een leuke chalet aan een meer, dus weinig omgevingslicht. En of we mazzel hadden! Drie avonden danste het licht boven ons hoofd, steeds van vorm veranderend. Een geweldige ervaring!

'572506' door Marcella91 '572506' door Marcella91

EcuadorQuilotoa meer

EcuadorQuilotoa meer

Quilotoa loop met een

Marcella91

Tijdens onze rondreis door Ecuador hebben wij een deel van de Quilotoa loop afgelegd. Wij deden het deel tussen de dorpen Isinlivi en Chugchilan. Op zich is deze wandelroute redelijk bekend onder reizigers, maar wij deden de route onder leiding van een lokale bewoner, waardoor we afweken van de standaard route. Tijdens de vijf uur durende wandeling zijn we dan ook geen enkele andere reiziger tegen gekomen. Wél zagen we leuke dorpjes, boeren aan het werk op het land, prachtige uitzichten, liet de gids trots zijn eigen huis zien en klommen we over grote grondverschuivingen op de weg (zie foto). Bijkomend voordeel is dat deze lokale gids een paard mee neemt om de bagage te dragen.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'1013722' door kfh '1013722' door kfh

Nederland

Nederland

Noorderlicht

kfh

Hierbij voeg ik een hele mooie foto toe van het noorderlicht het is moeilijk uit te kiezen want het noorderlicht is mooi welke foto je ook maakt maar dit zo tussen de mooie bergen, water en het licht van de huizen is dit mooi en speciaal

Community updates

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

week 31 | Community toppers

Zonsondergang bij Lake Mutanda. Foto: MirandaNoomen

1. Topreview: Bosnië-Herzegovina door Dianadm
2. Topfoto & tip: Zonsondergang bij Lake Mutanda door MirandaNoomen
3. Topblog: Niet smeren? ... door Elleke
4. Communitylid van de week: Dannyvdm
5. Nieuwkomer: PeggyA

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik