LenaP

profiel LenaP

Naam

Reviews

1

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

26 June 2013

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'392719' door LenaP '392719' door LenaP

SloveniëBled

SloveniëBled

Kasteel Bled

LenaP

Deze foto van Kasteel Bled is genomen aan de overzijde van het meer, ten Zuid/Westen van het plaatsje Bled. Hier is een rodelbaan, waar we vanaf wilden, maar eerst hebben we deze prachtige foto gemaakt van het kasteel en de bergen erachter. Wat ik zelf prachtig vind aan deze foto is dat achter het kasteel de zon doorkomt en het groen van de grasvelden zo mooi doet oplichten!

'392716' door LenaP '392716' door LenaP

SloveniëBled

SloveniëBled

Het meer van Bled met

LenaP

Deze foto hebben we gemaakt in Slovenie in de gemeete Bled. Rondom het meer loopt een weg die je met een treintje rond kunt gaan (of met de fiets of te voet natuurlijk). De foto is gemaakt aan de overzijde van het plaatsje Bled zelf, in de buurt van Camping Bled.

'566764' door LenaP '566764' door LenaP

Bosnië-HerzegovinaMostar

Bosnië-HerzegovinaMostar

Mostar parel van de..

LenaP

Mostar, is een stad is Bosnië en Herzegovina die steeds bekender wordt bij het publiek. De oude stad is sinds de oorlog weer prachtig opgebouwd. Pitoreske steegjes, vol met kleine kraampjes, je waant je in een oosterse kashba. In mostar komen veel religies samen, al lijkt het Islamitische geloof de overhand te hebben. Bezoek buiten Mostar vooral het Islamitische klooster in Blagaj, waar de Buna rivier ontspringt. Maar ook de historische nederzetting Pocitelj is prachtig. Qua natuur heeft de omgeving van Mostar veel te bieden, prachtige berglandschappen en watervallen, zoals de Kravice falls zijn de moeite waard om te bezoeken.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier