Judithbakkers

profiel Judithbakkers

Naam

Judith Bakkers

Reviews

1

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

31 July 2016

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Judithbakkers"

  • profile image comment
    Door Agrotewal• geplaatst op 20 Nov 2019 | 18:38:32

    Hoi Judith, als je een reactie wilt geven op iemand kun je het beste naar de homepage van die persoon gaan. gr. anita

  • profile image comment
    Door ChristaThieme• geplaatst op 02 Dec 2018 | 20:09:36

    Sorry voor mijn herhalende reactie op je foto. Ik klikte 1x, kreeg een error van de site en het staat er 3x op...

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'1104931' door Judithbakkers '1104931' door Judithbakkers

IndiaKerala

IndiaKerala

Kleurrijke mensen op.

Judithbakkers

Lokale markten zijn mijn favoriete plekken om mooie foto's van de bevolking te schieten. Zoals hier tijdens een bezoek aan een markt in Kochi, Kerala, India. Wat opvalt op die markten zijn de kleuren en geuren. Je ziet de gekste vruchten en groenten en de mooiste mensen. Zoals deze dame, die gehurkt zat uit te rusten met haar tas naast zich. Wat zag ze er mooi uit, met haar oorbelletjes en ketting. Dressed to kill! En wat een prachtig, lief gezichtje. Haar sari, de nationale dracht voor vrouwen, paste zo mooi bij de achtergrond, ik moest deze foto gewoon maken. Let wel even op haar teennagels....Ook netjes gelakt. Chique dame.

'1064049' door Judithbakkers '1064049' door Judithbakkers

Zuid-KoreaSeoul

Zuid-KoreaSeoul

Verkleedpartijtjes in

Judithbakkers

Hoe grappig is het als je naar een paleis of oude wijk gaat in Zuid Korea/Seoul en je ziet talloze mensen in traditionele kleding lopen. Ook jongeren. En nee, dat is niet ongewoon. Iedereen doet dat. De kleding is van henzelf en als ze een paleis gaan bezoeken of een historische wijk, trekken ze deze kleurrijke kleding aan (Hanbok). Dat staat zo gezellig. Hele families, maar ook vrienden- en vriendinnengroepjes die elkaar natuurlijk uitgebreid op de foto nemen. Het is een teken van respect voor de historie. Als je als toerist ook op een respectvolle manier (of gewoon leuk) in een traditionele jurk of gewaad wilt lopen tijdens een paleisbezoek kan dat vaak. Er is dan een kantoortje waar je deze kledij kunt huren. Hoe leuk is dat. Voegt echt iets toe aan de hele beleving. Do as the locals do, zou ik zeggen.

'1064261' door Judithbakkers '1064261' door Judithbakkers

VenezuelaNoordkust en eilanden

VenezuelaNoordkust en eilanden

Wilde meeëter!

Judithbakkers

Curacao is een heerlijk eiland om naar toe te gaan in de winter. En buiten de geweldige stranden, lekker eten en lekker snorkelen, tref je er ook wildlife. Soms op bijzondere plekken zoals bij het restaurant Bahia boven playa Lagun. Daar zit een groep leguanen, die graag met je mee willen eten. Totaal niet agressief, angstig of bedreigend. Wel af en toe wat opdringerig, maar ach soms wel imponerend met hun pennen, klauwen en doordringende ogen. Hoe leuk om dit mee te maken.

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 15 | Community-toppers


Alleen aan de Noordzee. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Alleen aan de Noordzee door Mitevisuals
2. Review: Kham, China door Your Travel Reporter
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Canipel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik